Manikűrök BornPrettyStore termékekkel VI.

Augusztusban legnagyobb örömömre érkezett egy tesztcsomag a BornPrettyStore-tól. Reméltem, hogy ideér a csomag ősz előtt, mert elég sok nyárias mintát választottam. Többségében vizes matricákat kértem, valamint kipróbáltam életem első holografikus lakkját a márkától. Sajnos csoport képet elfelejtettem készíteni a bontatlan termékekről, így most azt elmarad, de természetesen mindent linkelek az oldalról. 

A márka holografikus lakkjai még régebben felkeltették érdeklődésemet, de akkoriban eléggé drágálltam őket, így nem vettem belőlük egyet sem. Most, hogy adott volt a lehetőség ezt a kékséget választottam. Az üveg szögletes alakú és 6 ml lakkot foglal magában. Az ecsete pici és egyenesre vágott, amellyel még nem is lenne gond, de a lakk maga elég sűrű így nehezen tudtam felkenni. Egyébként már egy rétegben szépen fed, de biztos, ami biztos alapon kentem rá egy második vékonyabb réteget is. Fényesre szárad, de fedőlakk kell rá, hogy gyorsabban száradjon. Nem szeretem a lineáris holokat, de meglepődtem, hogy ez mennyire tetszik magamon. 


Most 50%-os kedvezmény van ezen a lakkon is, szerintem érdemes lecsapni rá. EZEN a linken tudjátok megvásárolni 5,99 dolláros áron. 

Nagyon régen használtam már vizes matricákat, úgyhogy itt volt az ideje. Első körben ezt az egyszerű rózsamintát választottam. Már régóta szerettem volna felkenni a Picture Polish New York lakkját és úgy gondoltam, hogy passzolni fog hozzá ez a rózsa. 


A minta színe szerintem hasonlít a New Yorkhoz, úgyhogy örültem neki, hogy nem annyira üt el tőle, de ennek ellenére kiemelkedik a lakk alapszínéből. A vizes matricák is fejlődésnek indultak szerintem, mert annak idején talán a 20. mintát sikerült a körmömre applikálni úgy ahogy. Most viszont mintha kevésbé gyűrődne áztatás után a minta. 


A rózsás vizes matricát EZEN a linken tudjátok megvásárolni 0,99 dolláros áron.

A következő manikűrt nyomdalemezzel készült. Sajnos a lemezt sem fényképeztem le, de lent van link, ahol el lehet érni a palettát és látszik az összes minta. Egyébként a lemez nagy részét virágok adják. Úgy gondolom, hogy a virágminták bármelyik évszakban felhasználhatóak. 


Igaz, nem virágmintát választottam elsőre a lemezről, hanem egy tollasat. A közeli képen látszik a manikűr pikantériája, de nem ez volt vele a célom. Azt tudtam, hogy a Dance Legend Night Ranger lakkját fogom alapjául venni, de a nyomdát átmenetesre terveztem. A képeken nem látszott elégé a nyomdázott minta, túl világosnak tűnt a fehér alaphoz, ezért a kép kedvéért még került rá egy sötét kék szín. Így már elfogadhatónak tartottam a manikűrt, habár nem vagyok teljesen megelégedve vele. 


A lemezről egyébként teljesen jó benyomásaim vannak. A minták nagyon szépek és kihasználhatóak, valamint elég mélyek ahhoz, hogy szinte tökéletesen fel tudja venni a nyomdázó.
A lemezt EZEN a linken találhatjátok és tudjátok megnézni rajta a mintákat. Az ára 2,59 dollár.

Sosem vonzottak a flamingós manikűrök, de úgy döntöttem idén nyáron kipróbálok valami egyszerűt. Ezért esett a választásom egy flamingómintákkal teli vizes matrica ívre. 
Az íven többféle flamingóminta van, nekem ez a tetszett a legjobban közülük. 


Mindenképpen szerettem volna kiegészíteni az állatkákat valamilyen mintával. Így esett a választásom ezekre a levelekre. Sajnos sötétzöld színem nem volt, így nem tudtam kiemelni még jobban a leveleket, amelyeket akril festékkel csináltam. Amint kész lettem mindennel matt fedőlakkal fixáltam a manikűrt.


A flamingó vizes matrica ívet EZEN a linken találhatjátok meg és 0,99 dollárba kerül. Háromféle ív közül lehet választani. 

Nagyon szeretem a csikóhalakat, szerintem irtó cuki kis állatkák, úgyhogy nem volt kérdés, hogy választok magamnak egy ív tengervilágot ábrázoló vizes matricát. A minták nagyon tetszenek rajta, igazán színesek és egyedi grafikájuk van. 
Sokáig gondolkodtam, hogy milyen legyen az alap, amin kitűnnek a minták, de mégis illik hozzájuk. Akkor jutott eszembe, hogy narancsos színvilágon szerintem jól mutatnának egy kis holografikus csillámmal megspékelve. A matricák felhelyezése után matt fedőlakkal fixáltam a manikűrt, hogy jobban kiemelje a mintákat. 


A tengervilághoz kapcsolódó matricát EZEN a linken tudjátok megvásásrolni, továbbá két másik mintájú ív közül lehet választani. A matricák 2,53 dollár/ív kerülnek. 

Végül, de nem utolsó sorban egy igazán különleges matricát választottam. Ezen az íven rengeteg három és négyszögű holografikus szilánk található. Elég egyedinek gondoltam ezeket a mintákat és nem is nagyon készültek még ehhez hasonló manikűrök sem a blogon. 
Egyébként meglepően vékonyak a matricák és tökéletesen simulnak a körömfelületre, valamint nagyon erősen ragadnak. Úgyhogy ami egyszer odaragadt azt már nem lehet felszedni egy könnyen, sőt a lemosása is elég sokáig tartott. 


A holografikus szilánkokat EZEN a linken tudjátok megvásárolni 1,49 dollárért. Többféle szín közül lehet választani.

Nektek melyik manikűr tetszik a legjobban? 

3 megjegyzés

 1. A rózsás meg a csikóhalas, de szép mind.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm ❤. Nekem is a csikóhalas a kedvencem 😊.

   Törlés
 2. A kék holo lakk nekem is megvan, szeretem őt. :) Nagyon szép manikat hoztál össze a tesztelésre érkezett termékekől.

  VálaszTörlés