Manikűrök BornPrettyStore termékekkel V.

Nemrég érkezett egy tesztcsomag hozzám, 6 db termékkel. Két lemezre, egy nyomdalakkra és két flakie pehelyre esett a választásom. Mostanában nagyon rá vagyok kattanva ezekre a pelyhes-szilánkos hatású körmökre, egészen jól mutatnak, ha sikerül normálisan beleütögetnem a félig megszáradt lakkba. 


A körmöm végre kezdi összeszedni magát, úgyhogy boldogan vetettem bele magam a tesztelésbe. Kétféle flakie tégelyt kértem, az egyik kék-rózsaszín tónussal rendelkezik, a másik pedig rózsaszín-zöld-sárga színekben pompázik. Szerintem ezek a színváltós díszítőpelyhek fekete lakkon mutatnak a legjobban. A felső képen elvileg a gyűrűs -, és a kisujjamon matt fedőlakkal láthatjátok. Egyébként matton és fényesen is elég jól mutatnak. Viszont, csak most kezdem el kitapasztalni azt, hogyan tudom úgy felütögetni a szilánkokat, hogy ne álljon ki a fedőlakkból. Az első képen két réteg fedőlakkot kellett volna felkennem és megvárni míg jobban megszárad a lakk. A második pelyhes lakknál viszont sikerült eltalálnom az arányokat, tökéletesen tapadt a minta és elég volt egy fedőlakkot felkennem.

Amennyiben Nektek is tetszenek ezek a pelyhek akkor ITT és ITT tudjátok őket megvásárolni. A szilánkok többféle színben elérhetőek. Darabjuk 2,99 dollár, de egy ilyen kis tégely nagyon sokáig elegendő. 


Piros nyomdalakkom még nem volt, úgyhogy kapva kaptam az alkalmon és kértem egyet a tesztcsomagba. Szerintem bőven elegendő ez a 6 ml nyomdalakk, habár a kupak elég kicsit, szóval trükközni kell, hogy ne essen ki a kezemből. De ettől függetlenül szeretem, mert az ecsete elegendő mennyiségű lakkot vesz fel a nyomdázáshoz. A BPS nyomdalakkjait jó szívvel ajánlom, mert a megfelelő nyomdázóval tökéletesen felveszi a mintát, valamint számtalan színben elérhetőek. 
Ezt a piros nyomdalakkot ITT tudjátok megvásárolni 2,99 dolláros áron.


A soron következő manikűr sokkal szebb volt élőben, hiszen egy szép ombre alapot csináltam. Nos, ez a képen egyáltalán nem látszik, maximum nyomokban emlékeztet az eredeti körmeimre. Itt egy szuper nyomdapalettának a mintáit teszteltem. A paletta tele van virágmintával, illetve egy-egy lepke és madár is helyett kapott rajta. A minták változatosak és elég mélyek, így tökéletesen fel lehet őket venni a nyomdázóval. 
A palettát ITT találhatjátok meg 2,59 dollárért.


Pluszba kaptam egy kör alakú lemezt, amelyen csirkeminták vannak. Magamtól biztos nem választottam volna, de majd Húsvétra tuti fogok a lemezzel manikűrt készíteni. Viszont aki ellenállhatatlan vágyat érez egy cuki csirkés lemez iránt, az nem fog csalódni benne, hiszen a minták elég mélyek, ezáltal könnyedén felveszi a nyomdapárna. 
A csirkés lemezt ITT találhatjátok meg 1,59 dollárért.


Kértem egy új nyomdázót is, mert ennek elég nagy a feje és úgy gondoltam egyszerre több, mintát is ki tudok rajta színezni, ha éppen stamping decalre vágyom. Közel 4 centi átmérőjű és nagyjából 5 centi magas a nyomdázó. Van hozzá egy műanyag védőkupak. Mivel szilikonból van, ezért körömlakklemosóval nem szabad tisztítani, hanem egy cellux darabbal kell a felesleget leszedni. A fej kissé puha, de kiválóan felveszi a mintát, viszont csak BPS nyomdalakkal akart nekem működni.
A nyomdázót ITT tudjátok megvásárolni 2,59 dollárért.Összességében mindegyik termékkel meg vagyok elégedve, bátran ajánlom bármelyiket azok közül, ami megtetszett. A nyomdázó remekül teljesít, amióta megvan ehhez nyúlok. A flakie tégelyekkel pedig igazán egyedi dolgunk van, és könnyen fel tudunk dobni a körmeinket. A lemezek most is, mint mindig kiváló minőségűek, valamint a nyomdalakk sem hagyott maga után kivetni valót. 
Kedvezmény 10%-os kód nem akciós termékekre: ERZB10 

Nektek melyik manikűr tetszik a legjobban? 

2 megjegyzés

 1. A nyomdás manik tetszenek, a pelyhekért annyira nem vagyok oda, inkább csak ha lakkban úszik pár pehely.
  Én acetonmentes lemosóval szoktam tisztítani a szilikonos párnáimat, nem mattult be egyik sem, persze a legjobb a henger vagy cellux, de hát nagyon kényelmes vagyok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen 😊. Acetonmentes lemosóval nem próbáltam még. Köszönöm a tippet 😊.

   Törlés