BrushArt sminkszivacs

Hozzám mindig valahogy később jut el a sminkes dolgok kipróbálása. Példának okáért a sminkszivacsokat is most kezdtem magamnak felfedezni, pedig már évek óta kaphatóak a piacon. Ráadásul ma már mindenféle formájú és márkájú sminkszivacs megtalálható a repertoárban. 
A Notinót böngészve bukkantam a BrushArt sminkszivacsára, és mivel nem drága beruháztam egyre, hogy megtudjam tudok-e vele boldogulni.A márka elsősorban ecseteket gyárt, de még nem próbáltam tőlük egyelőre semmilyen ecsetet. Viszont ez a szivacs meggyőzött arról, hogy nyitott legyek a BrushArt felé, de azt hiszem most le is lőttem a poént. Nagyon szeretem ezt a kis dundi szivacsot. Egyelőre túlzott összehasonlításom nincsen más szivacsokhoz mérten, de nyilván látom, hogy mennyire dolgozza el az alapozót vagy a BB krémet az arcomon.

A cuki tojás alakú sminkszivacs egy fekete dobozban érkezik. Összességében jó benyomást keltett a doboz kialakítása és formavilága, habár a szivacskát nehezen tudtam belőle kiszedni. 
A sminkkellék 3-4 centi magas körülbelül az alja  pedig két centi széles, a méretét tekintve tehát ideális, kényelemesen elfér a kezemben használat közben. 
Kami javaslatára a szivacsot bevizezem, mielőtt elkezdem eldolgozni az alapozót az arcomon. 
Az alapozót pöttyökben viszem fel az arcomra, majd utána a szivaccsal jól eldolgozom a bőrömön.


A használata egyszerű, igazából a kerekded aljával és az oldalával szoktam az orcákon, a homlokon és az államon eldolgozni az alapozót, a nehezen hozzáférhető helyeken pedig a csúcsos végével. A csepp alakú véggel könnyen el lehet dolgozni a korrektort is a szem alatt és az orr vonalainál. 
Kiválóan el lehet dolgozni az alapozót és a korrektort csíkozódás, maszkhatás és mindenféle szépséghibák nélkül.

Hiába nincsen viszonyítási alapom más sminkszivacsokhoz képest, de látom a végeredményt, és engem meggyőzött a BrushArt Face csepp alakú make-up szivacsa. Bónuszként mindenféle színben elérhető ez a termék. A 790 forintos ára pedig ajándék. 


Nektek melyik a kedvenc sminkszivacsotok?

6 megjegyzés

 1. Fú nekem ez nagyon nem. A Beauty Blendert ugyan nem próbáltam, csak az Ebelint és a Real Techniques-et, de azokhoz képest ez egy kalap kaki. Kemény, gumiszerű, beszív egy csomó alapozót és nehéz kimosni. Az alapozót nem is dolgozza bele szépen a bőrbe. Egy dologra jó, a krémes kontúrt el lehet vele dolgozni. Ha többe került volna nagyon haragudnék, hogy megvettem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az RT változatot én is tervezem amúgy megvenni 😊.
   Komolyan??? Én semmi ilyet nem tapasztaltam vele. Meglepő, amit írsz. Mondjuk 2 egyforma termék sem viselkedik ugyanúgy. Nagyon sajnálom,hogy Neked nem jött be. Én tervezek egy pót darabot is venni, kíváncsi vagyok az milyen lesz. Max megkapja Elza. 😀

   Törlés
 2. Ezt a szivacsot nem próbáltam még.. Az első nekem a Catrice terméke volt, az a lila, ilyen nem is tudom, gombaszerű alakú.. Szerettem, de hamar tönkrement, szó szerint megbüdösödött. Aztán vettem egy BodySoult a Müllerből, ez jóval olcsóbb volt, mint az előző, és a posztban szereplőre hajaz külsőre, bár kicsit nagyobb. Árban is olyan 800 Ft körüli. Az alapozókat ugyanolyan jól eldolgozza, mint a Catrice, és tartósabb, nem lett büdi és nem is mállott szét idő előtt. Ha olcsót szeretnél ezt is ajánlom! A minap egy Avon terméket bontottam ki. Rendkívül érdekes ez a szivacs! Megnevdesítve megnő a mérete, és nagyon furcsa tapintású lesz, nekem a memóriahab jutott eszembe róla. :D Nem rossz vele "alapozni", de nem is tudom.. Legközelebb lehet inkább a BodySoult választom! Egyébként nagyon szeretem ezeket a szivacsokat, tényleg sokkal természetesebb így az alapozó az arcomon!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Catrice-ról sok rosszat hallottam annak idején. Viszont lehet majd kipróbálom ezt a BS szivacsot is, mert elég jó véleménnyel vagy róla, és hát ebből sem árt, ha van itthon belőle pár darab. Az Avon új kis feketéjére gondolsz? A nagyon-nagyon picikére? Mert az olyan pici, hogy én csak a korrektort tudom vele eldolgozni :D majd írok róla posztot :).

   Törlés
 3. Én eBay-es beauty blendereket használtam, illetve most a Rossmann saját márkás For your beauty blenderét és mindkettőt szerettem, de ez a Rossmann-s még jobb. Egyszer kíváncsi lennék az eredetire is, hogy mennyiben másabb, de nem érzem azt hogy nekem feltétlenül az kellene, mert ezekkel is elégedett vagyok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor a Rossmannos is a listába került a többi mellé. Én is kíváncsi vagyok, de először egy RT szivacsra fogok beruházni, mert gondolom az is minőségi darab lesz. Legalábbis bízom benne.

   Törlés