Manikűrök BPS termékekkel II.

Még november végén választhattam a BornPrettyStore weboldaláról pár terméket, és nagyon reméltem, hogy karácsony környékén ideérnek. Sajnos nem így lett, gondolom tudjátok, hogy a postának voltak nagyobb fennakadásai decemberben. 
Viszont a csomag megérkezett épségben szerencsére, így tesztelhettem az általam választott termékeket.


Sajnos a körmeim extrán rövidek, kénytelen voltam levágni, mert minden ujjamon repedés, betörés, lemezesedés keletkezett. Most megint a növesztés és az erősítést fázisában vagyok. 


Latex

Latexet már nagyon régóta szeretnék, mert valóban megkönnyíti a nyomdázás utáni romok eltakarítását. A BPS oldalán már többféle színű latexszel is találkozhatunk, nekem természetesen a rózsaszínre esett a választásom. 


Az üveg meglepően kicsi, de színültig van a latexből. A kupak is kicsi, szoknom kellett míg kézre állt, az ecset is kisebb és egyenesre vágott, viszonylag könnyű vele felkenni a latexet. Nagyon hamar megszárad, aminek kifejezetten örültem, így hamar nyomdáztam. Szemöldökcsipesszel szoktam leszedni a terméket, fél pillanat alatt egy az egybe lejön. Nagyon keveset kell utána takarítani köröm körüli bőrt. Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a termékkel, és hiába a kis üvegcse, kevés kell belőle így sokáig elég lesz.
A latexet EZEN a linken megvásárolhatjátok 1.99 dollárért.

Flower Water Marbles paletta BP83

Már régóta elégedett vagyok a BornPrettyStore-os nyomdalemezekkel. A minták többsége szuper, és a paletták minősége is remek. Előre gondoltam a tavaszra és választottam egy virágos mintájú lemezt. Egyébként nagyon aranyos karácsonyi tokban érkezett.


A kerek lemezeken többnyire négyféle minta található, vagy sok apró.
Nagyon szeretem az indához hasonló mintákat, vagy az egyszerű virágokat. A gyűrűsujjamon a lakkozás szín átmenetes, habár ezt a kép sajnos nem adja vissza. Persze azt igen, hogy a fedőlakk elkente a mintát, pedig legalább egy percet vártam mielőtt fixáltam volna a lakkozást. 
A lemez mélysége tökéletes, minden mintát maradéktalanul felvesz a nyomdapárna.
A lemezt EZEN a linken találjátok, 1.99 dollárba kerül. Biztosan láthattok még olyan manikűröket a közeljövőben, ami ezzel a lemezzel készül.

Christmas paletta BPX-L008

Nem sok karácsonyi lemezem van, de idén orvosolni fogom ezt a problémát. Nagyon megtetszett a BPS ünnepi lemeze, mert a tradicionális minták mellett, találhatunk januárra való formákat is.
Így nem okozott különösebb fejtörést, hogy melyik mintát próbáljam ki először a lemezről.


Szerintem a fekete-arany kombináció bármikor megállja a helyét, úgy, ahogy a csillagminta is. 
A lemez összes mintája hibátlan, elég mélyek, a nyomdázó felveszi az összes mintát. Átlátszó és kétfejű szilikonpárnájú nyomdázóval próbáltam ki a lemezt.
Idén is lesz karácsony, ráadásul még javában zajlik a tél, így szerintem indokolt lehet a lemez megvásárlása EZEN a linken, 2.59 dollárba kerül.

Purple (lila) nyomdalakk

Korábban már vásároltam BPS nyomdalakkokat, és tökéletesen meg vagyok velük elégedve. Az üveg téglalap alakú, az ecsete pedig teljesen átlagos. A kiszerelése az átlagos lakkokhoz viszonyítva is elég nagy, hiszen 15 ml-es mennyiségű nyomdalakkot tartalmaz az üveg.


Mindenképpen szerettem volna idén hópehely mintát a körmömre. A fent említett lemezen is van egy nagyon jópofa hópelyhes minta, így az került dupla nyomdázásba a körmeimre.
Nagyon könnyű dolgozni a BPS nyomdalakkokkal, bárkinek szívesen ajánlom őket.
EZEN a linken tudjátok megvásárolni ezt a sötét lila nyomdalakkot, de többféle szín közül is válogathatunk.

Nektek mi a kedvenc BPS terméketek? 


7 megjegyzés

 1. Régen vettem már BPS cuccot, ami van, azt sem tudom kihasználni, főleg lemezek. A latex nagyon hasznos, nekem Moonbasa volt, most Moyra van, egy évig elég volt az előbbi! Főleg fekete nyomdázásnál meg a körömhöz közel tud nagy segítség lenni, hogy nem kell ott ecsettel pucolgatni, néha nem is lehet. A fekete csillagos mani nagyon szép, tetszik ez a párosítás, de a többi is jól néz ki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg? Én nagyon szeretem a lemezeiket és a nyomdalakkokat:). Valóban a latex egy jó találmány:). Köszönöm szépen. :)

   Törlés
  2. Szeretem a lemezeiket, csak nem veszek mindig újabbakat. Pár hónapig újdonság, aztán csak állnak a fiókban. Párat elajándékoztam, kicsiket. Lehet, meguntam a nyomdázást, mindig valami gyorsat csinálok. Félreérthető voltam, mert tényleg jók a lemezeik, jó minőségűek.

   Törlés
 2. Imádom az utolsó manikűrt! Én nagyon szeretem a BPS nyomdalemezeket és a csillámokt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen:)
   Simán hozzák a Moyou szintet:).

   Törlés