Januári Avon újdonságok

Ecset teszt még nem volt a blogon, alapvetően ez a téma kiesik a komfortzónámon kívül, mert nem minden esetben kap el a lelkesedés egy-egy ecset iránt.
Viszont az Avon ecseteiről már sok jót hallottam Katytól, így mikor lehetőségem nyílt kipróbálni a márka újdonságait, éltem is vele.


Az új kollekció nyolc ecsetből áll, amelyek a következőek: satírozóval ellátott szemhéjpúderecset, szemhéjtusecset, rúzsecset, szemöldökecset, lapos alapozóecset, kerek fejű púderecset, ferde fejű pirosítóecset és egy kétvégű kontúrecset.

Az ecsetek új, exkluzív és ergonomikus kivitelben kaphatóak, szintetikus sörtékkel. 
Az ecsetek nyele számomra újdonság, ugyanis egy részük gumiszerű matt  felülettel van ellátva, így nem csúszkál ki a kezemből, hanem jól megtapad. A matt feliraton pedig az AVON márkajelzés olvasható. Személy szerint nekem nagyon tetszik az ecsetek kialakítása.
Az ecsetek sörtéi nagyon puhák és tömöttek, igazán kellemes érzés velük az arcomhoz, szememhez nyúlni.


A 2 az 1-ben kontúrecsetnél megmondom őszintén nem jöttem rá, miért 2 az 1-ben, de rendeltetésszerűen kontúrozóként használtam. Nagyon szeretem, mert elegendő mennyiségű színt visz föl, és illeszkedik az arcom kontúrozni kívánt vonalaihoz. A színeket szépen el lehet vele dolgozni.
Az alapozó ecset lapos, a feje kisebb az általam megszokottnál. Igazából könnyű vele egyenletesen elkenni az alapozót/BB krémet, nem lesz csíkos a végeredmény.
A szemhéjpúderecset két véggel van ellátva, egy általános lapos résszel, a másik végén pedig egy satírozófej található. A szemhéjpúderecset lapos részével könnyű felvinni a szemfestéket, az én kerek formájú szemhéjamhoz tökéletesen igazodik. 
A satírozófejjel pedig a szemceruzát lehet szépen eldolgozni, satírozni. 

Az ecseteket keressétek a januári katalógusban a tanácsadónőknél vagy online!
Lapos alapozóecset 1299 forint.

3 megjegyzés

 1. Nekem nagyon nem váltak be az ecsetek tőlük. :/
  Az újakat ki se mertem próbálni. Pedig pont most kellettek újak nagyjából MINDEN ecsetfajtából...de nekem nagyon nem tetszett az ecsetek 'állaga', nem tudtam velük szépen dolgozni, hullani kezdtek néhány mosás után és szúróssá váltak. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg? Ezek az ecsetek már túl vannak pár mosáson, nem hullott ki. De megértem,ha inkább nem nyitsz az újdonságok felé. :)

   Törlés
  2. A régebbi ecseteik, tehát évekkel ezelőttiek, valóban ilyenek voltak, nálam portalanításra vált csak be egy Luxe púderecset, annyira szúrós és rossz. Viszont az ez előtti széria, amelyik vajszínű szálakból állt, és a végük barna volt, már álompuha volt, és az abszolút kedvenceim között voltak. Nem is értettem, miért váltották le őket... A mostaniakból a 2 az 1-ben elvét én sem egészen értem, viszont a kontúrozóecset az egyik legjobb a gyűjteményemben, mind a szálak, mind az alakja miatt.

   Törlés