Avon Skin So Soft, Endless Touch testápoló olaj

Ha emlékeim nem csalnak, már több, mint tíz éve fűz valamilyen kapcsolat az Avon testápoló olajaihoz. Eleinte csak kétféle illatban lehetett kapni ezeket a termékeket, az egyiknek rózsaszín színe volt, cukros illattal, a másik egy zöld színű, friss illattal. 
Számtalan flakont elhasználtam belőlük, aztán egy idő után már nem volt a közelemben kapcsolattartó, így ki is kerültek a látószögemből évekre az Avon termékei. 
Aztán úgy alakultak a dolgok, hogy ismét tudtam tanácsadónőtől rendelni, és meglepődve láttam, hogy a Skin So Soft termékek is milyen nagy utat jártak be. A csomagolásuk megváltozott, valamint az illatok is bővültek.
Az egyik kedvencem az Endless Touch, amelyet még Katytól kaptam, és úgy gondoltam érdemes egy posztot ennek a kozmetikumnak szánni.
Jobban tetszenek a mostani Skin So Soft olajak kiszerelései, sokkal szebbek, és nívósabbak a régebbiekhez viszonyítva. 
Ennek lila színe van, ahogy a termékcsaládhoz tartozó testápolónak is.
Szórófejjel van ellátva, amellyel könnyen tudjuk adagolni az olajat, valamint egyenletesen eloszlatható a bőrön. 
Legtöbbször borotválkozás után használom, hogy elkerüljem az esetleges bőrirritációt. Három-négy fújás elég szokott lenni egy-egy lábamra, aztán a kezeimmel eldolgozom a terméket.
Az alkoholtartalma miatt, a frissen borotvált területet kicsit csípi, de hozzá lehet szokni ehhez a kellemetlenséghez. 
Az illata óriási kedvencem, mert a virágossága mellé, az argánolajnak köszönhetően kissé édeskés, ezért bármelyik évszakban megállja a helyét.
Az olaj hamar beszívódik, és nem hagy maga után olajos érzetet, tökéletesen hidratál. 
Az illata órákon át érződik a bőrön, akár parfüm helyett is lehet használni. Nyáron vagy ilyen olajjal illatosítom magam, vagy testpermettel. 

Sajnos katalógusban egy ideje nem látom, de szerencsére a Notino webshopjában megrendelhető az Avon Skin So Soft Endless Touch száraz olaj spray argánolajjal


2 megjegyzés