Kompakt nude: Rimmel Magnif'eyes paletta

A nude árnyalatok még mindig nagyon népszerűek, így bőven van miből válogatni. A Rimmel Magnif'eyes Keep Calm & Wear Gold elnevezésű palettája is a természetes színek rajongóinak kedvez.


A paletta csomagolása meglepően kicsi, képeken nagyobbnak tűnik. Egy közepes nagyságú okos telefonnál is kisebb valamivel, szóval bárhová hordhatjuk magunkkal.
A tok masszív, könnyen nyitható és zárható, a színe fekete, bronz márka jelzéssel. A paletta hátulján a szokásos információk találhatók, sminktippek a színek használatához, valamint a paletta elnevezése és a nyitott tégely szimbólum, amely jelöli meddig használható fel a paletta (30 hónapot jelöl).
A tetőt felnyitva elénk tárulnak a csodálatos színek, valamint egy apró tükröt is elhelyeztek benne. A tükör jelenélete számomra plusz pont, mert ha nagyon szükséges megtudjuk igazítani a sminket. 
Sajnos a színeknek nincsenek nevei, így a színmintákat balról jobbra láthatjátok. A színminták alappal készültek.Az első szín a palettában egy matt csontszín, amely nem pigmentált, ráadásul nagyon porol. 
A második szín szintén matt, természetes árnyalatú barna, amelyet satírozó színnek szoktam használni. Sajnos ez is porol, és a pigmentáltsága is hagy némi kivetnivalót maga után.
A következő szín egy közép barnás-bronzos árnyalat, amely csodásan mutat a mozgó szemhéjon. Remekül pigmentált, ez már kevésbé porol, mint az előző két szín.
A paletta negyedik színe egy csodás pezsgő árnyalat, amely minden időben és helyen megállja a helyét. A szín tele van csillámokkal, amelyek egy kis aranyozott jelleget is adnak az alapszínnek. Remekül pigmentált, átlagosan porzik.
Az ötödik szín nem annyira zöldes mint a képen látható. A zöldes jelleg az aranycsillámoknak köszönhetőek, de ez élőben nem mutatkozik meg ilyen intenzíven.
A következő szín egy matt barna, amelyet a mélyítővonalba szoktam használni. Remekül satírozható, pigmentált, és kevésbé porzik.
Az utolsó két szín a közép és a barna szemhéjpúderek táborát erősítik. Mindkettőben van csillám, az elsőben arany, míg az utolsóban ezüst. A külső V-be szoktam tenni egy keveset ezekből a színekből. Jól pigmentáltak és kevésbé porzanak a paletta többi színeihez képest. 


A sminkhez három színt használtam fel. A mélyítő vonalba a hetedik szín került, majd a mozgószemhéjamra a negyedik árnyalat, és végül a külső V-be pedig az utolsó előtti barna árnyalat. Ezeket a színeket a palettában lévő második árnyalattal satíroztam el egy satírozó ecset segítségével.


Összességében elég vegyes érzéseim vannak a palettával kapcsolatban. Jól kihasználható színek vannak benne, ez óriási pluszpont, viszont az, hogy némelyik szín alig pigmentált, ráadásul ezeknek a felülete elég kemény, így tényleg nehéz kicsalogatni a színeket. 
Némelyik árnyalat jobban porol a kelleténél. A pigmentált színeket könnyű építeni, valamint elsatírozni őket. A paletta mérete is ideális lehet, hiszen kis mérete miatt bárhol/bármiben elfér, akár a zsebünkben is.

Nektek, hogy tetszik a paletta? Nektek mi a véleményetek róla? 


4 megjegyzés

 1. Szép a smink! Sajnos nagy fantáziát nem látok a nude színekben, rajtam nem állnak jól, inkább az élénkebb színek. Persze lehet, én vagyok béna, amikor profi festett ki rózsaarany csillogó szemhéjfestékkel, na az tetszett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm:)
   Nekem rengeteg nude festékem van,de két egyforma nincsen. Igyekszem úgy vasárolni, hogy ne legyen. Persze így is kellett már szelektálnom. Megnéznék élénk sminket 😊.

   Törlés
 2. Szép színek vannak benne, de azt hiszem kicsit túl van telítődve a sminkvilág a nude palettákkal. Elég, ha az ember egyet talál, ami jól kihasználható, utána nem szükséges megvenni a másik ötvenhatot :P Nekem kettő nude palettám van, többre nem is lesz szükségem.
  A smink pedig nagyon szép lett, jó látni rólad végre arc-fotókat is ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tele van az igaz. Itthon azért még mindig nem elfogadott Lady Gaga sminket viselni, még hétvégén se. Nem tudom mennyivel más pl egy európai vagy amerikai sminkpiac. Én szeretem a nude palettákat, habár tényleg telített a piac velük. Igaz.
   Most már van jó gépem, úgyhogy úgy vagyok vele, hogy mehet a smink 😊. Ja meg állványom meg ilyesmik. Meg bátorságom is. Köszönöm 😊

   Törlés