Évca natural: Rosy brilliance lips

Évcáék megalakulásának története is bőrproblémával kezdődött. Évca fia ekcémás lett, erre a problémára keresett megoldásokat, amely annyira sikeres lett, hogy igazi natúr magyar márkává nőtte ki magát. A termékek kézzel és természetes alapanyagokból készülnek. 
Kevés magyar natúr márka kínálatában kaphatóak dekorkozmetikumok, így kíváncsian vettem a kezembe a Rosynak elnevezett árnyalatot.


A csomagolása tetszik, főleg amiatt is, hogy azonnal láthatjuk, hogy nekünk való árnyalat-e vagy sem, illetve a termék fogyását is figyelemmel követhetjük. Ferdén vágott applikátorral rendelkezik, amely segít, hogy pontosan és könnyen felvihessük az ajkainkra a szájfényt.
 A kiszerelés 7,5 milliliteres.


Elsőkén az illatát tudnám kiemelni, igazi eperillata van, amelyet órákon át tudnék szagolgatni. Szerencsére ez a gyümölcsillat az ajkakon is érezhető egész sokáig.
A szájfény természetes rózsaszín árnyalatú, amelynek a csillogását egy mica nevű pigment adja meg. 
A termék tele van csupa ápoló összetevővel, mint a ricinusolaj, valamint a BIO édesmandula, amelyek táplálják és hidratálják az ajkakat. Továbbá E-vitamin is található a szájfényben, amely remek antioxidáns, így késlelteti a bőr öregedését. 
A viselése kényelmes, nem ragad vagy tapad össze, valóban hidratálja az ajkaimat. 
Ahhoz képest, hogy szájfény meglepően tartós. Evés-ivás után természetesen fel kell frissíteni az árnyalatot, de elég jól bírja a napi megpróbáltatásokat.


A Rosy az idei év felfedezettje nálam, hiszen végre egy szájfény, amely nem ragad és kényelmes viselni. Emellett az összetevőinek köszönhetően remekül hidratálja az ajkakat, így nincsen szükség külön ajakápoló használatára sem. Remekül pigmentált és felkenve igazán természetes hatása van.

Az Évca Rosy brilliance lips szájfényt megvásárolhatjátok EZEN a linken. Még több árnyalatért pedig ERRE a linkre kattints. Valamint a szájfények mellett kapható még egy szempillaspirál és egy szempillaápoló is.

2 megjegyzés

  1. Tényleg kevés a natúr dekor, szép ez a szín.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csodás, a legjobb szájfény, amellyel valaha dolgom volt :)

      Törlés