Elhasználva

Örömmel konstatáltam, hogy megint összegyűlt egy adag szemét a kis papírzacskómban. Megint hosszú lesz a lista, úgyhogy vágjunk is bele:
Szokás szerint a fürdőtermékekkel kezdenék. 

Az egyik legkedvesebb Bath & Body Works tusfürdőm elfogyott, amely elvileg szilvás, gyakorlatilag szőlő illata volt. Nagyon szerettem, újravenném.
Az Isana nyári kiadásai között szerepelt ez a málnás tusfürdő. Én kézmosónak használtam, amúgy nem volt rossz, az illata tartós volt és finom málnás. Újravenném.
A Playboy nyári újdonságairól már írtam korábban ITT. A tusfürdője sajnos elfogyott. Ennek is finom málna illata volt. A véleményem nem változott a bejegyzés óta. Újravenném.
Ismét egy Bath & Body Works tusfürdő látható a képen, a Malibu Heat. Nyári illat, szerepelt már kedvencek között is. Szerintem nagyon jó minőségűek a BBW tusfürdők, valóban hidratálnak és hosszan tartó az illatuk. Újravenném.
Két Abura tusfürdő is elfogyott a Lavender és a Contact. Mindkettőről volt már korábban szó a blogon ITT. Újravenném őket.
A Natics mojitos tusfürdőjéről is írtam már ITT. Nagyon szerettem, a nyár sláger illata volt nálam. Újravenném.
Az Avon Planet Spa termékcsaládja is kijött egy tusolóhabbal, amelynek maszkulin illata volt. Igazából örültem, hogy elfogyott. Nem venném újra.
A két Yves Rocher tusfürdő tavaly volt kapható a karácsonyi kiadás részeként. A narancsos-mandulásnak zselés szaloncukor illata volt, a vaníliás pedig értelemszerűen vaníliás. A vaníliásat újravenném, a narancsos-mandulásat talán. Egyébként habfürdőnek használtam őket leginkább. 


A következő kupac elég vegyes, van itt mindenféle kiürített termék.
Az Oral B Frozen fogkrémjét Angliából kaptam. Nagyon szerettem, kellemes gyümölcsös íze volt. A lepedéket eltávolította, és az ínyem sem gyulladt be tőle. Újravenném.
Hada Labo lemosójáról még Oh My Brush Vikinél olvastam és azon nyomban meg is rendeltem e-bayről. Szuper volt használni. Hab állagú volt, csodás összetevőkkel. Elvileg már érkezik Japánból az utánpótlás.
Az Avon Foot Works x évvel ezelőtti karácsonyi lábradírját én kézradírnak használtam el. Nagyon finom fűszeres illata volt, jól végezte a dolgát. Újravenném.
A The Body Shop hűsítő lábápolóját is kivégeztem pár hónap alatt. Jól hidratált, ellenben a hűsítő hatását nem éreztem. Talán újravenném.
Az Avon Skin So Soft olajos géljéről korábban már írtam ITT. Nagyon finom illata van, az állagával meg kellett barátkoznom mert nagyon folyt. Ennek ellenére szuper testápolónak gondolom, emiatt újravenném.
A The Body Shop teafás arcradírja belopta magát a szívembe. Korábban már volt róla szó ITT, de akkor csak egy átlagos radírnak gondoltam. Volt egy pattanásos időszakom, ahol hihetetlen módon, de elég hamar rendbe tette az arcomat. Sokáig dilemmáztam megvegyem-e vagy sem. Jelenleg más arcradírt használok, de később biztosan újraveszem.
Elfogyott az első EOS ajakápolóm, amelyet Ilditől kaptam még év elején. Én nagyon szerettem, ettől függetlenül kicsit túlárazottnak gondolom. Újravenném, akár más illatokban is.
Yves Rocher hajszérumját még tavaly kaptuk a blogger találkozón. Szuper hatása van, de sajnos alig elég pár alkalomra. Nekem derékig érő hajam van, maximum 8 alkalomra volt elegendő. Mivel nem gazdaságos nem venném újra. De rövidebb hajúaknak szívből ajánlom.
Elfogyott a világ legjobb arczseléje, de szerencsére újra kapható feltúrbózott változatban. Erről a termékről korábban már írtam ITT. Mindenképpen örök helye lesz a polcomon a Hydra-N termékeknek.
Elfogyott a Santa's ajakradírom is, amelyet nagyon imádtam. De aggodalomra semmi ok, idén visszatért a Lush kínálatába. Újra fogom venni.
A Wellness Szappan menta-csoki szappanjáról már volt szó a blogon ITT. Szuper volt, szívesen kipróbálnék a márkától több szappant is.
A Lorea'l Mytic Oil termékével még a tavalyi Pixiboxban ismerkedtem meg. Nagyon sokáig elég volt ez a kis kiszerelés. A hajam szárazságát valóban kordában tartotta. Újravenném.
Elfogyott a The Body Shop legendás banános balzsamja. Nagyon nagyon szerettem. A hajam könnyebben volt kifésülhető, az illata is nagyon finom volt. Újravenném.
Kniepp kézkrémjével is egy Pixi kiadásban ismerkedtem meg. Finom citromos sütemény illata volt, szuperül hidratált, és azonnal beszívódott. Újravenném. 


Elfogyott egy Adidas izzadásgátló spray dezodor is az utóbbi időben. Egynek elment, volt már ennél hatékonyabb deom. Végszükség esetén újravenném.
Egy Pixibagből jutott hozzám a B.U Fancy Cindarella dezodorja. Finom illata volt és elég sokáig lehetett érzeni a bőrön. Talán újravenném.
Elhasználtam egy Neogence N3-as maszkot. Pattanásos-mitesszeres bőrre lett kifejlesztve. Nagyon szuperül teszi a dolgát, valóban lehúzza a pattanásokat és sokkal egységesebb bőrkép fogadott a használata után. Újravenném.
Nyári limitált kiadással örvendeztetett meg minket az Isana. Szedres-vaníliás illatú volt a kézmosó. Igazából a dolgát tette, tisztít és nem szárítja a kezeimet. Újravenném.
Elhasználódott az Essence polírozóm. Szerettem, de nem venném újra, mert már P.Shine japán manikűrt használok.

Nálatok mi fogyott el az utóbbi időben? Közös termék van? 

3 megjegyzés

 1. Kókuszos Original Source, kókuszos Schauma sampon és balzsam, Anaconda kézkrém (rengeteg kézkrém fogy, tegnap 4-et vettem), Aveo lakklemosó és egy narancsszínű Moyra homoklakk, Eveline alaplakk, Seche Vite (valahogy a lakkokat jobban számon tartom).

  VálaszTörlés
 2. Az az olajos testápoló gél jól hangzik, lehet, hogy én is kipróbálom :-)

  VálaszTörlés
 3. Az elmúlt két hétben: alapozó, púder, ajakkontúr,szempillaspirál, dezodor, vattakorong, sminklemosó...Szóval szó szerint csak az "alapok". Illetve szerintem még két használatot bír már csak a szemöldökceruzám is.

  Egyébként szép nagy kupacod lett, hihetetlen mennyi tusoló terméket elhasználtál a legutóbbi óta...Nekem most vagy öt van megkezdve egyszerre, és így nem igazán fogynak. (Mindig elteszem azt, amiben már csak egy kicsi van, mert sajnálom elhasználni. xD)

  VálaszTörlés