Kategóriák

2016. április 6., szerda

Frissítő a Natics termékeivel!

A Natics Natural Care a bőr egészségét szem előtt tartva fejlesztették ki. Termékeik természetes és ápoló összetevőket tartalmaznak, valamint organikus gazdálkodásból származnak. Termékeikben nincsen kőolaj-származék, állagjavító, parabén, mesterséges színezék, tovább nincsen benne parfüm, kémiai stabilizátor és formaldehid-származék, valamint PEG  (a PEG összetevő áttetszővé teszi a bőrt, így a káros anyagok könnyen bejutnak a bőrbe). mentesek. A Natics nem végez állatkísérleteket.

A tusfürdők a gyengéim, főleg ha frissítő illatban kaphatóak. Már április van, így már idejét láttam lecserélni a krémes és édes tusfürdőimet, friss és üde illatúakra.
Két tusfürdőt is volt szerencsém kipróbálni, az egyik a nyár legjobb illata a Fresh Mojito, a másik pedig az Natural Orange.


A márkánál kaphatóak mini termékek, amik utazáshoz, és a termékek kipróbálásához jól jönnek. A mini termékek kupakja lecsavarható, de a többiben megegyezik a teljes kiszereléssel. A csomagolásuk igazán tetszetős, a színek intenzívek, jó ránézni. Mind a narancsos, mind pedig a mojitós termékek csomagolása vidám, és lendületes,  felfrissülést ígérnek.
A tusfürdők állaga zselés, kevés is elég belőle. Mivel nem tartalmaz SLS-t így kevésbé habzik, de ennek ellenére remekül tisztít.
A narancsos illata inkább a gyümölcs héjára hajaz, nagyon frissítő vele a fürdőzés. A jótékony összetevőknek köszönhetően, mint például a Panthenol a bőrünk puha lesz. Az édesnarancs illóolaj, pedig a finom illatról gondoskodik. Gyengéd habja krémes, egyáltalán nem szárítja a bőrt. A benne lévő aloe vera tartalom segítségével pedig a bőr gyulladásai enyhülnek.

A Fresh Mojito nyáron igazi felüdülést fog nyújtani a nagy melegben, egy fárasztó munkanap után. A lime és a borsmenta illóolajnak köszönhetően felfrissíti a fáradt testet, míg az aloe vera pedig nyugtatja a nap által szerzett bőrpírt.
Az állaga szintén zselés, átlátszó. A benne lévő ápoló összetevőknek köszönhetően a bőrt hidratálja.
Az illata 1-2 órán át érződik a bőrön, a frissesség érzése viszont tovább tart.


Összességében a tiszta összetevőjű márkák közül a Natics hamar a TOP 3-as kedvencekbe került, ami azt a bizonyos listát illeti. Az illatuk mesés, egyáltalán nem mű, és tudom, hogy csupa egészséges termékkel ápolom a bőrömet. Azoknak, akik még csak most ismerkednek a tudatos bőrápolással mindenképpen ajánlom a márka termékeit, hiszen minden bőrtípus megtalálja a neki megfelelőt.

Az Natural Orange tusfürdőt EZEN a linken találhatjátok meg, a Fresh Mojitot pedig EZEN a linken, ahol további információkat olvashattok a termékekről. A 250 ml-es tusfürdők 2690 huf-os áron kaphatóak.

Ti próbáltátok már a Natics termékeit?


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Back to Top