Relaxálás: Olivina Natural fürdőcsokoládé

Ősztől tavaszig heti egyszer igyekszem kádfürdőzni. Többféle fürdőbombát, habfürdőt, fürdőolajat is próbáltam már, de csokoládés kiadáshoz az Olivia Natural termékéhez köt az első élmény.
Végre egy tábla csoki, ami nem hizlal, és még a bőrt is hidratálja.


A csomagolás egyszerű, mégis ízléses. Könnyű tárolni, hiszen a fólia nem szakad cafatokra, hanem vissza lehet csomagolni a már letört kockákat.
A csokoládé alapját a kakaóvaj adja, amely kiválóan hidratálja a legszárazabb bőrterületeket is, valamint kiválóan hat az érzékekre.
Az Olivia Natural fürdőcsokoládéjából elég 2-3 kocka egy teljes kád vízhez. A benne lévő kubebaolaj olvadás során kioldódik. A terméket egy kis rozmaringgal turbózták fel, így a szárított növény is a vízben lebeg, ahogy feloldódik a csokoládékocka.
20-30 perc relaxálás után a bőröm puha és bársonyos tapintású lesz, valamint tökéletesen hidratált. Enyhe citrusos illata pedig törölközés után 1-2 órával is érezhető.

Összességében a hideg éjszakák egyik fantasztikus terméke ez a fürdőcsokoládé. Kiadós darab, hiszen 6-8 alkalomra elegendő, ráadásul a bőrünk meghálálja a kakaóvajjal való gondoskodást.
A Belga fürdőcsokoládét EZEN a linken találhatjátok 1500 forintért.

Ti próbáltátok már a fürdőcsokoládékat? 

2 megjegyzés