Avon, Perfect Red: Real Red

Az Avon októberben egy új lakkokat felvonultató kiadással jelentkezett a Nailwear pro+ keretein belül. A Perfect Red elnevezésű kollekcióban piros különböző árnyalataival találkozhatunk. Nekem leginkább a Real Red keltette fel érdeklődésemet, hiszen az utóbbi fél évben piros színű lakkok után kutatok.


A szokásos fekete dobozban lapulnak a lakkok, de a felirat már szokatlan. Nagyon tetszik, ezekkel a betűtípusokkal olyan érzésem van, mintha prémium kategóriás lenne a termék, amely nem egy átlag ember pénztárcájához van szabva. Ezt kedvelem az Avonban, hogy vannak cuki csomagolású termékei, fiatalos, valamint exluzív megjelenései is.


A lakk kiszerelése változatlan 10 ml, amely egy életre is elég lehet akár. A címke megkapta a csomagoláson lévő formavilágot, amely remekül mutat az üvegen is.
Az ecset és a kupak is a megszokott minőséget hozza.


Régóta keresek olyan piros lakkot, amely nem üt át a körömvégeken a 4. réteg után sem. Ezekkel a tipikus piros lakkokkal az a baj tapasztalataim szerint, hogy nem fednek. Többségük alá kell egy fehér réteg.
Az Avon Real Red lakkját három rétegben kentem fel, mert a második réteg után még átsejlettek a körömvégeim. A lakk állaga tökéletes, mivel szépen terül könnyű felkenni. Viszonylag gyorsan szárad fényesre. A három réteg pedig valóban megadja az igazi vörös színt, amelyet régóta kerestem.


Az Avon Perfect Red kollekcióját keressétek az októberi katalógusban, valamint online ITT, 799 forintos áron.

Ti próbáltátok már az új Perfect Red lakkokat? 

6 megjegyzés

 1. Alig van piros lakkom, nemrég erre jöttem rá :) Vannak pirosas árnyalatok, de 2 igazi pirosom van, azok fogynak, mert lábkörömre legtöbbször pirosat használok. Szép ez az árnyalat, de 3 réteg?? Nekem a piros OPI lakkom meg a Moyra is fed két rétegben, igaz, krémlakkok, nem zselések.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Engem nem zavar a 3 réteg. Az nálam belefér még:)
   Az O'hara a nagy vágyam jelenleg *_*

   Törlés
 2. Nagyon jó állnak a körmeiden ezek a piros lakkok!!! Én magamon nem tudom elképzelni, pedig máson nagyon tetszik a piros szín és szép is, csak nem rajtam!! Maximum karácsony napján még vagy 1-2 napig elviselném a körmömön de tovább nem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen:)
   Én sokáig nem szerettem a piros lakkokat. Egy jó árnyalattal szerintem bele lehet szeretni a színbe:).

   Törlés
 3. Nagyon tetszik, jól áll neked :). Szép fényes, ez is plusz pont. Hm valamiért csak 2 Avon lakkom van, pedig azokat szeretem. Köszi a tesztet, ezt majd megnézem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szuper jók az Avon lakkok,csak ajanlani tudom ^_^.

   Törlés