Instanails: Halloween-i kiadás

Az Instanails különkiadással jelentkezik, mégpedig Halloween témában. Ebben az évben a magyar blogos lányok nem bővelkedtek kihívások készítésében, sajnos.
Instagramot böngészve jött velem szembe Clairestelle októberi Halloween kihívása, így én is csatlakoztam. 


Igaz a fenti manikűr nem a kihívásra készült, hanem csak úgy. Színátmenetes alapra készítettem a mintákat, a középső,- és a gyűrűsujjamon nyomda van, a többin pedig szabad kézzel alkottam.
A felhasznált lakkok: OPI Pink Flamenco (Müller drogéria) valamint Manhattan lakkok, amelyeket sajnos már itthon nem lehet kapni. 


Az egyik téma a fekete macska volt, nem nagyon volt időm alkotni, így egy gyors nyomdát vetettem be. Próbáltam a szürkét szokatlan színnel párosítani, ezért döntöttem az arany mellett. Saran warp technikával készítettem a macska alapját, valamint a többi ujjamat, a gyűrűs kivételével.
Felhasznált lakkok: Yves Rocher Gris Armoise (üzletekben), Barry M gold foil, Avon Copper.


A Tökök témára valami ütőset szerettem volna készülni, de idő hiányában egy furcsa átmenetet sikerül a középső ujjamra alkotni. A tök egy vizes matrica.
Használt lakkok: Picture Polish Cosmos (Nailland), Essence black is black, Manhattan.


A legelső téma a sírkő volt, amelyet teljesen szabad kézzel alkottam. Igazából egy temetőt igyekeztem megjeleníteni körmeimen, színes átmenetes alappal. 
Használt lakkok: Essence love is in the air (drogériák) OPI Apples Tall (Notino webáruház), Manhattan.


Nagyon szeretem a pókokat, minden vágyam egy madárpók. Elég testhezálló volt ezért ez a feladat számomra. Próbáltam nem annyira ijesztőre venni a manikűrt, ezért a cuki pókom kapott egy strasszkövet a potrohára. 
Használt lakkok: Rimmel Double Decker, Picture Polish Bordeaux (Nailland) Milani Rainbow Prism 


Ez a koponyás manikűr nagyjából egy napig a népszerű körmök között kapott helyet, szóval nagy volt az öröm.
A koponyák matricák, amelyeket a Born Pretty Store-ról rendeltem. Mivel matricákat ragasztgatni nem okoz nehézséget, ezért fehér alapon csillámos alappal tettem különlegessé a manikűrt.
Használt lakkok: Avon Iceberg, Yves Rocher Argent pailleté.


Ismét egy szabad kézzel készült manikűr. Telihold éjszakáján kedvenc Bűbájosaink útnak indulnak, hogy megvédjenek minket a gonosztól. Ismétlik a Prime-on a kedvenc sorozatom, a Bűbájos Boszorkákat, innen a hangulat.
Alapnak a Maybelline Colorama lakkját használtam (Notino webáruház), a Holdat az Essence love is in the air és az Avon Icebergjéből kevertem ki. Hogy kicsit csillogós legyen a hatás egy kis Picture Polish Cosmost is felütögettem az alapra. 


Az utolsó témák között pedig a denevéreké a főszerep. Eredetileg nem ezt a manikűrt szántam rá, de mikor másoltam át a memóriakártyáról a képeket a gépre, a manikűröm elszállt. Így gyorsan kellett valamit csinálni, ez lett belőle. 
Használt lakkok: El Corazon, Born Pretty Store nyomdalakk , Barry M Gold foil

Még van két téma, így érdemes lesz követni Instagramon (@titaniablog), és a kihívásban résztvevők körmeit is.

Nektek melyik manikűr tetszik a legjobban? Milyen körmökkel készültök Halloweenre? 

10 megjegyzés

 1. Tényleg milyen kevés kihívásos bejegyzés van. Mintha egyre kevesebb lenne a körmös blog. Nekem egy olyan is nagyon hiányzik, aki csak a lakktesztet csinál, mindenféle díszítés nélkül. Ezek mintha eltűntek volna.
  A manik szuperek lettek, egyik szebb mint a másik, az 1., 2. és az 5. a kedvenceim. Nagyon ügyes vagy! :) A koponyás nem véletlenül került a népszerűek közé :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye? :( Manna még csinál lakkteszteket szerencsére :) Igaz, nálam is már nagyon régen volt, de tervben van, mert sok lakkomat nem fotóztam még be.
   Köszönöm szépen <3

   Törlés
 2. Gyönyörű lett mind, nekem a legelső, a koponyás és a kék boszis a kedvencem :)

  VálaszTörlés
 3. Mestermunkák, főleg a repülő banyás tetszik! Nekem is kedvencem a Bűbájos boszorkák, nem is tudom, hányszor láttam már.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Én is sokszor, bár egybe most nézem meg talán harmadjára :)

   Törlés
 4. annyira ügyes vagy Eleni!!! WOW!!!

  VálaszTörlés
 5. Szebbnél szebb gyönyörű körmök ügyes vagy nagyon , és a képeid csodásak imádom nézegetni őket!!!! :)

  VálaszTörlés