The Body Shop Teafás arcradír

Arcradírok terén szeretek kísérletezni. Mondjuk úgy, hogy én még mindig tartok ettől a hámlasztás témától, mert ha valamit nem jól csinál az ember lánya, leesik a fél arca - enyhe túlzással. Nekem beváltak a radírok, úgyhogy akármilyen károsak, vagy nem károsak előszeretettel használom ezeket a termékeket.

Ildie hatására megvásároltam a The Body Shop teafás arcradírját. Korábban már próbáltam mentolos arcradírt a Cattier márkától, így nagy reményeket fűztem, a hasonlóan mentás TBS terméktől is.


A csomagolása tetszetős, nagyon tetszik ez a neonba hajló zöld szín, a hozzá passzoló sötét zöld kontraszttal, és a fehér betűkkel. Egyetlen egy dolog nem tetszik a csomagolásban, az a kupakja. Nem csak a körmöt töri, de visszapattintani is elég nehézkes. 100 ml-es kiszerelésben kapható.


Neon zöldben pompázó radír elsőre elég bizarrnak tűnhet a színe miatt. Az állaga gél jellegű, abból is a folyósabbik fajta, és apró fehér szemcsékkel van tele. Enyhén mentolos, ami segít felfrissíteni az arcot, valamint rásegít a vérkeringésre. Nekem túl kevés szemcse van benne, így nem érzem úgy, hogy kellően radírozna. Alaposan bedolgozom a terméket a bőrömbe, körkörös mozdulatokkal, felhabzás után fehér színűvé válik. Gyakran magamon szoktam hagyni a terméket pakolásként. A bőröm üdének hat, valamint a pórusaim is tisztábbak, és segít a gyulladásos felület elmulasztásában.
A mentol egyáltalán nem erős benne, valamint az illata is friss jellegű.

Összességében jó radírnak gondolom, de ár/érték arányban lehet sokkal hatékonyabbat is találni. Jól tisztít, és frissíti a bőrt, de ennek ellenére úgy érzem nem radíroz hatékonyan.
Érzékeny bőrűeknek bátran ajánlom. 

Nektek mi a kedvenc arcradírotok? Esetleg a hámlasztás hívei vagytok?

8 megjegyzés

 1. már rég gondolkodom a hámlasztáson, de nem tudom úgy istenigazából rávenni magam. maradok a radírozásnál :D nekem az Avon Nutra Effects arcradírja vált be mostanában.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én sem :'D Régen is radíroztak, és nem két napja létezik orvostudomány.
   Lehet azzal teszek egy próbát:)

   Törlés
 2. Eddig is nagyon kedveltelek, de most váltam a rajongóddá, Eleni! ❤️ Végre találtam valakit, aki nem a butaságra buzdítja a "jónépet".
  Paulanak nyilván szuper üzlet a saját termékeiről áradozni, de az pont a bloggerek felelőssége (lenne),
  hogy felhívják/felhívjuk a figyelmet a kozmetikumok okozta esetleges hátrányokra, mert hátránya és veszélye a hámlasztásnak nem is kevés van.
  Az addig szép és jó, hogy mostanában fű, fa, virág hámlaszt, de arról senki nem beszél, hogy mi lesz a bőrrel, ha esetleg egy még frissen elkapart pattanásra nyomod rá a savat, vagy akkor, ha nyáron is hámlasztgatsz házilag.
  Az nem véletlen, hogy a hámlasztást eredetileg kozmetikusok végzik.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az érzés kölcsönös Kedves Nóri! Köszönöm szépen:*
   Pontosan. Nagyon durva veszélyeket rejt a hámlasztás. Valamint lehet most sokan hülyének néznek, de nem tudom idős vagy 30-40 év használat múlva mit fog tenni. Milyen hatással van a bőrre az évtizedes hámlasztás.

   Törlés
 3. Régóta szeretnék egy jó bőrradírt de még nem igazán találtam meg az igazit. Ez a teafás tetszik, de a csomagolásától félek egy kicsit, hogy tényleg letöri a körmömet.:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ujjbeggyel szoktam felnyitni...nehézkesen. A Cattier bőrradírja szerintem sokkal jobb. Én azt javaslom Neked. Ha ez elfogy tutira azt veszem most már meg :)

   Törlés
 4. Én is próbáltam hámlasztani, de aztán úgy voltam vele, hogy megeheti a fene az egészet. Tök jók a bőrradírok, azt sem kell túlzásba vinni úgyse. 29 évesen sem érzem, hogy hatalmas hámlasztásba kellene kezdenem, bőven elég radírozni. 10 000 ft-okat meg főleg nem ér meg.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teljesen egyetértek a kommenteddel. Biztos akik a hámlasztásban hisznek azok csóválják a fejüket, de nem értem, hogy egy elterjedt "hóbort" miatt miért kéne leváltanom a jól bevált radírozást. Kinek mit bír el a bőre, ugye.

   Törlés