Instanails

Elég hosszú idő telt el az előző Instanails poszt óta, de két körmöm is letört. Emiatt nem is nagyon lakkoztam egy hónapig, hanem igyekeztem visszanöveszteni a körmeimet eredeti állapotukba. Ennek ellenére így is összegyűlt egy bejegyzésre való manikűr.Ez hosszú idők óta az egyik legnépszerűbb manikűr volt, amely az Instán szerepelt. Idén nyáron az átlagnál többször kívántam meg a neont. A manikűrhöz a China Glaze Neon&On&On, az Essence love is in the air, és a P2 end up glamorous lakkjait használtam. A neonhoz leginkább a fekete illik, így az átmentet feldobtam egy kis Moyou Tropical mintával. 


Már az első megjelenéskor kívánságlistás volt nálam a képen szereplő Essence lakk (a wishper of spring), így mikor megvásároltam, azonnal felkentem. Idén nyáron többször használtam a Lakodomot (Picture Polish), így sokszor kombináltam különböző színekkel. Jelenleg egy stamping decal technikával megoldott, színes tollas manikűrrel díszítettem.


Ez a manikűr is a korábban már említett China Glaze lakkal készült, amelyet egy egyszerű arany nyomdázással koronáztam meg. Nekem nagyon tetszik ez az összhatás, úgyhogy jövőre ismét előveszem ezt a kombinációt. Az utolsó júliusban készült manikűr a Rimmel Neon Fest lakkjával készült, amelyet az Avon Moonbeam nevű holografikus árnyalatával egészítettem ki. Egy szolid ezüst nyomdázást kapott a gyűrűsujjam. 

Az Essence lakkjaik keressétek a drogériákban, éppen kiárusítás folyik. A China Glaze, és Picture Polish lakkokat legegyszerűbben a Naillandnél tudjátok megvásárolni, az Avon lakk azt hiszem már kifutott sajnos, a Rimmel Rita Ora lakkokat pedig Notino-n megtalálhatjátok. 

Nektek melyik manikűr tetszik a legjobban? 

16 megjegyzés

 1. Á, nem lehet választani. Nagyon ízléses manikat csinálsz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Wow, ezzel feldobtad a napomat :) Köszönöm szépen :)

   Törlés
 2. mind nagyon tetszik, de különösen a 3., és 4. manikűr lopta be magát a szívembe! :)

  VálaszTörlés
 3. Első 😉😍❤ De mindegyik nagyon jó!! Tudom, hogy nem ide tartozik, de az új BTGN-t kipróbáltad már? 😉

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm ❤ Szerintem még nem jöttek ki az új dolgok. De mindenképpen veszek belőle,ha megjelenik. Az lesz az első dolgom:D.

   Törlés
 4. Az első és a harmadik manikűr a kedvencem, de a másik kettő is nagyon jól néz ki!

  VálaszTörlés
 5. A harmadik a kedvencem, káprázatosan szép manikűr, neon és arany, soha nem gondoltam volna, hogy ez ennyire jól mutat együtt, és most csak bámulok, mint a moziban :)
  Egy hasonló kombinációt muszáj leszek csinálni, nem múlhat el a nyár nélküle! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tündérvirágszá vagy köszönöm! Már alig várom a manikűrt!:)

   Törlés
 6. Mindegyik gyönyörűű, nagyon ügyes vagy!! Régebben én is magamnak csináltam, de mostanság elmegyek körmöshöz, nincs hozzá már türelmem munka után festegetni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) igen emlékszem ám. Én is jártam körmösnél annak idején, de rájöttem, hogy mindegy mi történik magamnak jobban szeretem festeni, mióta hosszú :)

   Törlés