Essence, be awsome tonight

Annak idején volt egy kedvenc rózsaszín lakkom az Essence-től, amelyet legalább háromszor újravásároltam. Természetesen idővel kivonták a forgalomból, én meg szomorúan konstatáltam, hogy soha többé nem találom meg a tökéletes krém rózsaszín árnyalatot. Aztán a szokásos szortiment frissítős posztokat böngészve vettem észre a be awsome tonight árnyaltú lakkot, és tudtam, hogy visszatért a kedvenc a polcokra.
Amúgy elég cseles az Essence mert sokszor a szívrohamot hozzák az emberre, mint most a BTGN kivonásával, de örömmel láttam, hogy új külsővel tér vissza. Nagyon remélem, hogy a formulán nem változtatnak. Ellenben a krémlakkok annak idején katasztrófálisak voltak, na de most! Szerintem a maguk 450 forintos árukkal verhetetlenek drogériás viszonylatban.
Szerintem az üvegről és az ecsetéről felesleges szót ejtenem, hiszen mindenki tisztában van a paramétrekkel. A lakk állaga sűrűbb a szokásosnál, legalábbis amely az én példányomat illeti. Ezért higításra szorul. 
A színe meseszép, számomra ez a tökéletes rózsaszín, ha tehetném ilyenre festeném a házak falát. Na jó nem, de mondjuk el tudnám viselni, ha minden utcában látnám ezt a színt valamilyen formában. Higítás után már könnyen kezelhető, szépen terül a körmökön. Két rétegben már tökéletesen fed, fedőlakkot a gyorsabb száradás érdekében mindig kenek a lakkozásokra.
Tartósságra sincsen panaszom, négy napig tartja magát, utána kezd el berepedni, megpattanni a sarkakon. Nektek melyik a kedvenc rózsaszín árnyalatú lakkotok? 

20 megjegyzés

 1. Jaaaj de szép! Kifejezetten nem szeretem a rózsaszín színt, csak körömlakkokban szoktam hordani, viszont ez 😍😍😍 Lehet, hogy teszek vele egy próbát... ❤❤❤ Nagyon jól áll ❤

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyébként most nézem, hogy az új lakkok között van egy my hoola hoop nevű, ami nagyon hasonlít erre, de nem látok róla sehol se swatchot.

   Törlés
  2. Köszönöm szépen! A Te csodaszép körmenden is szuperül mutatna! Kivonták ezt is? Mert nem emlékszem, hogy láttam volna listában...O.o jaj..amúgy szerintem ez mindig visszatérő árnyalata az Essencenek.

   Törlés
 2. Ohh ez a szín!!!!! CSODÁS!!! ÉS MILYEN SZÉP KÉPEK!!!!!!!! <3 *-*

  VálaszTörlés
 3. Annyira szép ez a szín, minden egyes alkalommal nézegetem, hogy megvegyem-e. Aztán sosem jön velem haza. :D Sajnos nekem minden essence lakk egy idő után besűrűsödik, és gyakorlatilag használhatatlanná válik, mert a száradási idő is végtelenre nő... Hiába hígítom, egyszerűen nem működnek. Pedig sok szép színük van. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem merlek rábeszélni:D Ez már az elején hihetetlen sűrű sajnos. Minden alkalommal higítom. De pl a sárga lakkomból alig maradt pár kenésre való, és még bőven jó állapotban van. Szerintem 450 ért így nekem is megérte.

   Törlés
 4. Rózsaszín lakkból áll a fele készletem, nekem ez a szín a jolly joker, minden alkalomra tökéletes egy halvány rózsaszín árnyalat. Nincs kedvenc, a Moyra rózsaszínjeit nagyon szeretem, Essence-ből a Forgive me, ami nagyon-nagyon tetszett, hamar el is fogyott. Igen, sajnos nagyon sűrűsödnek, a sok hígítástól meg hamar lepattognak, de ez is árnyalatonként eltérő, van egy barnás és egy nude színem, ami hiába The Gel, normál állaguk van. Ez is nagyon szép árnyalat, azért házfalra nekem sok lenne, de körmön csodaszép!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye? Rózsaszín bárhol bármikor :)
   Moyra lakkokkal nem nagyon vagyok kapcsolatban, pár darab van a készletben. Valamiért a lakkjaik nem hoznak lázba. Nyomdalakkod van tőlük? Mert abba szerintem befektetek.

   Törlés
  2. Nekem a 100-at közelítik :) Ráadásul anyám közölte, hogy névnapra írjam össze, melyik tetszik, megveszi. Na, ha nem hoznak ki gyorsan egy kollekciót, nem tudok mit kitalálni, az összes megvan, ami tetszik, sokat újra is vettem, ami elfogyott.
   A nyomdalakk nem a legjobb, de gyorsan sűrűsödik, az javít rajta. Sima krém lakkokkal nyomdázok. Persze az arany, ezüst, bronz az jó, a többi csak a mezei felhasználónak megfelelő, MdU után lehet, csalódás lesz.

   Törlés
  3. MdU nekem nem vált be, ki is dobtam. Most éppen krémes nyomdalakkokra vadászom. A Moyra metálfényű lakkjaival szoktam nyomdázni, de nekem krémes állagú nyomdalakk kéne. Nincs tipped, hogy MdU-n kívül mit próbáljak?

   Törlés
  4. Milyen színben? Moyrával lehet nyomdázni, de nem a gél verziókkal. Nekem van 3 MoYou is, de a lila és menta szín annyira nem ütős, mint vártam, a fekete, na az igen, de én meg vagyok elégedve a 03-as és 35-ös Moyrámmal is. Holos lakkokkal szeretek nyomdázni legjobban. Krém? Hm, nem vagyok szakértő igazából végig szoktam próbálni a készletemet, melyik jó nyomdázni. A Colour Alike lakkokkal tennék egy próbát, azok jónak látszanak, van mindenféle színes nyomdalakkuk.

   Törlés
  5. Köszönöm a tippet! Akkor ezeknek utánajárok :)

   Törlés
 5. Ha megint kivonnák: a Moyra rózsaszín kollekciójában esküszöm, ugyanez az egyik árnyalat! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a tippet, már annyian mondjátok a Moyrát,hogy veszek már valami gélszerű lakkot tőlük :).

   Törlés
  2. Melyik az? Rosalie? Az nem meleg árnyalat?

   Törlés