Avon BB lakk, Caring Créme

Augusztusi újdonságként láttak napvilágot az Avon új lakkjai, amelyek a BB elnevezést kapták. A leírás alapján egyenletesebbé teszik a köröm felszínét, elfedi a kisebb hibákat, erősít és UV-szűrővel véd a káros sugarak ellen. Emellett természetes hatást, és egészséges megjelenést kölcsönöz körmeinknek.


Nagyon kíváncsi voltam mit tudnak, ráadásul nálam jöhet minden ami nude. Elsőként a Caring Créme árnylatot választottam, ez tűnt legtökéletesebb választásnak, amely kompatibilis a bőrszínemmel. 
Szokásos fekete dobozban érkezett a lakk, és a kiszerelés is változatlanul 10 ml-es. Az üveg kapott egy hatalmas BB feliratot, de minden más megegyezik az Avon más kiadású lakkjaival.


Tényleg csodás a lakk színe, de mégis van vele egy kis gondom, amelytől mégsem lesz tökéletes. Sajnos három rétegben fed, két vastag réteg is elég foltos, ellenben legalább gyorsan szárad, fényesre. Fedőlakkot tettem rá a tartósság növelés, és az extra fényesség érdekében. Azt, hogy erősítené a körmömet nem tudom, ennyi idő alatt ez nem derült ki, de tényleg csodás megjelenést ad a körmöknek, legyenek azok bármilyen nagyságúak vagy formájúak. 


Összességében, egyedül a fedésével nem vagyok elégedett, mert három réteg viszonylag vastagnak hat a körmökön, de gyorsan szárad és a színe kárpótol mindenért. Bármely évszakban megállja a helyét a Caring Créme, amelyet akár kövekkel vagy nyomdázással fel lehet dobni. Biztosan fogtok még vele manikűrt látni a blogon. 
Ezen kívül még három másik árnyalatban kapható az augusztusi katalógusban, vagy online.

Ti próbáltátok már az Avon BB lakkjait? 

15 megjegyzés

 1. Ez az árnyalat annyira nem teszik, nem is tudom, melyik menne a bőrszínemhez, neked viszont jól áll, már elképzeltem rá egy fekete csipkemintát :)
  Kár, hogy 3 réteges, de lehet, később sűrűsödik. Vettem végre egy Avon lakkot, a Mint to be-t :) eddig nem volt egy sem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én arannyal szeretném kombózni :D De feketével is szép egyébként :) És milyen?

   Törlés
  2. Nagyon szép a színe, ennyire világos mentám nem volt, ill. az a helyzet, hogy nem tudjuk eldönteni, hogy világoskék vagy zöld :) Van ilyen felsőm is :) Lehet, később még becsúszik 1-2 Avon lakk, ha megtetszik egy különleges árnyalat.

   Törlés
  3. Mi az insta neved? Mert így nem tudom, aztán hátha lesz ez a lakk :)

   Törlés
  4. Nem fotóztam még le, nem sok időm van, ha otthon vagyok, lakkozásra a legkevesebb. oliv0804, nem régóta van instám, a másik mobilom nem volt rá képes. Nem csinálok extra manikat, mert munkába szoktam olyat készíteni, amit talán nem bámulnak meg az ügyfelek nagyon :) Meg anyunak :)

   Törlés
 2. Szép lakk viszont azt nem értem minek bele uv szűrő... :D

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép ez a lakk jó áll neked!! Kár érte hogy 3 réteges, de a színe és a gyors száradása kárpótol érte :) puszi Judit

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) legalább jó a száradása :) Puszi!

   Törlés
 4. Annyira gyönyörűek a körmeid és a fotóid! *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Oh a fotóhoz még kéne pár lencse :D Nem olyan amilyen most van, mert hát imitált lencse és profi lencse között van különbség. De ez jól esik, mert nagyon szeretek a fotó részével foglalkozni :)

   Törlés
 5. Csodaszép, egyszerű, de elegáns, a körmeidet pedig nagyon irigylem :)

  VálaszTörlés
 6. bár nem vagyok nagy avonos, de ez a lakk tényleg nagyon szép *-* és egyetértek az előttem szólókkal, a körmeid és a képeid is csodásak :) ^-^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez Neked is jól állna:) Köszönöm szépen. Holnap már lesz állványom így remélem jobbak lesznek ezeknél is a fotók :)

   Törlés