Augusztusi Avon smink újdonságok

Az Avonnál minden hónapban készülhetünk az újdonságokra, legyen szó testápolásról, ékszerekről, táskákról és kiegészítőkről, valamint a sminktermékekről. Most sem volt másképp a nyár utolsó hónapjában, csupa újdonsággal rukkolt elő a márka.
Augusztus közepén már ismét sminkelem magam, hiszen nincsen már kánikula, emiatt két sminkterméket is felavattam az utóbbi hetekben.
3 az 1-ben kőpúdert és a Big Colour szemceruzát volt szerencsém kipróbálni.


A púder a már szokásosnak mondható, fekete kartondobozban érkezik. A csomagolása egyszerű, szerencsére felpattintós teteje van, így a tető biztosan sokáig védi a púdert. Nem szeretem a teljes egészében levehető tetőket, mert azok egy idő után elkopnak, és már nem lesz biztonságban a töréstől, vagy akár a szennyeződéstől a púder.Én a legvilágosabb Ivory árnyalatot kértem, amely tökéletesen passzol a bőrömhöz még most is, hiszen nem napoztam egyáltalán a nyáron. 
A kőpúderek általában nem porolnak annyira, mint a sima társaik, így jobban is kedvelem ezt a fajta megoldást. Nem kell belőle sok, valóban lemattítja az arcot, valamint egységesíti a bőrt, nincsen maszkhatása. 4-5 órán hőfoktól függően fennmarad az arcon, egyenletesen kopik. 


A Big Colour ceruzáknak puha és krémes texturájának, valamint vízálló formulának köszönhetően, tartós sminket készíthetünk magunknak. Én ezeket a termékeket is alappal használom, mert olajos a szemhéjam.
A színt könnyű eldolgozni, és egy rétegben is szuperül fed. Az én választott árnyalatom a Cream, amelynek elnevezése természetes színre utal.
A tartósságával is elégedett vagyok, 6-8 óra elteltével sem ült bele a ráncokba, valamint nem kopott el a szín.
További három árnyalatban kapható Lavender és Slate néven.Összességében, mindkét termékkel meg vagyok elégedve. A púder tökéletesen teszi a dolgát, betartja az ígéreteket, valóban mattítja, és egységesíti a bőr felszínét, valamint sokáig elegendő, hiszen kevés kell belőle. A ceruza pedig kiváló választás lehet vízpartra, vagy akár a melegebb hónapokban, mert tartósan a helyén marad, és remekül pigmentált.
A termékeket keressétek az Avon augusztusi katalógusában vagy online EZEN és EZEN a linken.

Ti mit próbáltatok ki az Avon augusztusi újdonságai közül? 

4 megjegyzés

 1. A púdert én is nagyon szeretem, szerintem évek óta a legjobb, amit az itthoni kínálatból szereztem be, csak rossz árnyalatot választottam.

  VálaszTörlés
 2. Én egész évben sminkelem magam, csak ha otthon vagyok, akkor nem, ill. csak lepúderezem magam, még korrektort sem szoktam olyankor. Munkába szoktam, ezért is csökken a lelkesedésem, mert muszáj. Nekem volt ilyen cerkám halvány rózsaszínben, gondolom, akkor előző kollekciós, ha ez újdonság, de csapnivaló volt a minősége rajtam, viszont a vékony kitekerős cerkájuk meg a szemöldökceruza, spirál nagyon jó.

  VálaszTörlés
 3. A púderrel már szemeztem, de nem mertem megvenni, mivel nem tudtam csekkolni, vajon illatmentes-e, illetve az eddigi AVON kompakt púdereim nem muzsikáltak túl jól. Biztató, amit írsz róla, főleg, hogy nem tapasztaltál maszkhatást.

  VálaszTörlés
 4. óóóó ezt a cerkát tesztelem én is, és már a megjelenés előtt lelövöm a poént: hát nagyon imádom! abszolút must-have a kánikulai nomakeupo-makeup-hoz, szuperül nyitja a tekintetet:)

  VálaszTörlés