Vaipani Vera és Mandel testápolók, teszt

A Vaipani kozmetikumok az Ayurvéda tanításai alapján kifejlesztett szépségápolási termékek. Az Ayurvéda Indiából származik, az első velük kapcsolatos feljegyzések Kr.e 500-600 körül keletkeztek. Komplett gyógyászati rendszerről van szó, amellyel testünk és lelkünk egészséget egyaránt megőrizhetjük. Nyilván ez egy összetett fogalomról van szó, akit érdekel az Ayurvéda EZEN a linken olvashat róla többet.
A Vaipani kozmetikumok az Ayurvéda alapjául szolgáló gyógynövényekből készíti termékeit.
A Vera testápoló száraz bőrre lett kifejlesztve, de szerintem használhatják normál bőrrel rendelkezők is. A Mandel testápoló pedig normál bőrre készült.

A csomagolása igen egyszerű, a fehér címke egy részén az aloe veráról, illetve a manduláról van kép, a betűszín pedig egyezik a növények színével. A csomagolásokon védőfólia található. A tubus masszív műanyag, a kupakot könnyen fel lehet pattintani. Utazásbiztos. 


Az aloe verát tartalmazó testápoló állaga lágy, tejszínes. Könnyen eloszlatható a bőrön, hamar beszívódik. Az illata kicsit furcsa, erőteljesen kiérződik belőle a gyógynövény illat, amely megosztó lehet. Az én orrom sem annyira kedveli, viszont a hatása tényleg kiváló. Már első használat után, nagyon puhává varázsolta bőrömet, és ez az érzés hosszan kitart. Az apró gyulladásokat is lehúzza, amelyek borotválkozás után keletkeznek.
A mandulás testápoló állaga nagyon hasonló az aloe veráséhoz, tejszínes, lágy. Könnyen bedolgozható a bőrbe, hamar beszívódik ragacsos érzet nélkül. Ennek is van egy enyhe gyógynövényes illata, de a mandula marcipánossága sokkal jobban dominál benne, és az érződik a bőrön pár órán át. A hidratáló hatása remek, a bőr az első használatot követően puha tapintású lesz.
Én minden másnap szoktam velük bekenni magam, de napi szinten is lehet őket használni, akár többször is. 

Összességében, több mint elégedett vagyok a testápolókkal. A mandulás abszolút kedvencem, az aloe verás illata nem tetszik annyira, de a hatása kárpótol érte. A Vaipani termékekkel EZEN a linken ismerkedhettek meg. A mandulás 4190 forint az aloe verás 4650 forint.

A Pure by Pixiboxban ismerkedhetett meg a vásárolóközönség a márkával. Aki megrendelte a boxot, annak mi a véleménye a Vaipani termékekről? Kinek mi került a dobozába? 

2 megjegyzés

  1. Jól hangzik, amit írtál, főleg a mandulás illat :) de azért van ára, nekem ez már drága, főleg napi használatra.

    VálaszTörlés