NYX, Temptress/Sédurctrice

A matt rúzsokat egyelőre még semmilyen finish nem taszította le a képzeletbeli trónjáról, és amíg ezek a textúrák a trónon vannak, addig előszeretettel kísérletezem velük, márkától függetlenül. A NYX is előrukkolt a saját matt rúzsaival, amelyekből egyet volt szerencsém nekem is kipróbálni.


A csomagolás már hozza a megszokott NYX színvonalat: fekete színű tök, fehér felirattal. A borítás matt, plusz van egy átlátszó rész, ahol jól látszódik a rúzs színe. A kupakja stabilan zár, ezért táskában biztonságosan hordható.
Nagyon kellemes barackos-rózsaszínes árnyalata van, amely szerintem minden bőrtípushoz illeszkedik.
Az állaga kicsit keményebb annál, mint amit megszoktam. Ennek ellenére mégis siklik az ajkakon, könnyű felkenni, nem igényel kontúrceruzát. Abszolút matt, így kényelmes viselet az ajkakon. Egyáltalán nem szárít, de előtte egy alapos ajakradírozás nem árt, mert hajlamos kiemelni a száraz részeket. Tartóssága átlagos, az evés-ivást nem bírja túl jól, mindenképpen fel kell frissíteni. Önmagában 4-5 órán át marad fenn, belülről kifelé kezd kopni a nap folyamán.
Összességében egy remek matt rúzsnak tartom, tartós, nem szárít, és pigmentált. Biztosan ki fogok próbálni további árnyalatokat is, amint megnyílik az első NYX üzlet Budapesten.

Nektek van kedvenc NYX rúzsotok? 

6 megjegyzés

 1. Húhaaaa, ez a rúzs... eszméletlen szép és nagyon tetszik rajtad, jól áll :) :*

  VálaszTörlés
 2. Csodaszép színe van ennek a rúzsnak, kár, hogy az én szám elég száraz, nem hiszem, hogy beválna, de neked nagyon jól áll:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, én nem éreztem,hogy szárítana. :) Lehet érdemes lenne tenni vele egy próbát:)

   Törlés
 3. nagyon szép, de még mindig nem tudok megbarátkozni magamon velük :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Te vagy az első aki nem kedveli a matt rúzsokat:) Nekem is van olyan,amit idegennek érzek magamon. :)

   Törlés