Márkakedvenc: Picture Polish

A Picture Polish-t óriási hype veszi körül, és úgy gondolom, hogy jogosan. Az Ausztráliából származó márka igazán egyedi kombinációkban készít lakkokat, egyedülállóak a színek és a választék. Bárki megtalálhatja a kedvenc árnyalatát.
Ami a készletet illeti, az nem túl sok, igaz, minden viszonyítás kérdése. Szeretném még bővíteni a meglévő lakkjaim számát. Manapság már csak olyan árnyalatot veszek, amelyet tényleg használni fogok.

Jelenlegi készlet

Számomra a Picture Polish egyet jelent az egyediséggel és az eleganciával. A márka ecsete egy álom, szépen fel lehet vinni a lakkot, a gumikupak pedig megkönnyíti a műveletet. Engem is teljesen beszippantott a pár évvel ezelőtt megjelent holománia. Szerintem a Picture Polish gyártja a legegyedibb színeket, és szuperül variálják a különböző holorészecskéket, pelyheket stb. Kedvenc finisheim a jelly alapban úszkáló holo szilánkokat tartalmazók.
Azokról a lakkokról, amelyekről már írtam korábban, természetesen linkelni fogom őket.


A legfrissebb PP lakkjaim a tavasszal megjelent Spring, és Posey. A Springről már írtam ITT. Változatlanul az egyik kedvenc lakkom.
A Poseyt még nem kentem fel, egyelőre gyönyörködöm benne. A New Yorkot Anditól vásároltam, de még ezt sem kentem fel, várok a megfelelő alkalomra. Tudni kell rólam, hogy igazi gyűjtögető vagyok, és vannak termékek/színek/lakkok, amelyeket csak megfelelő alkalomkor használok fel. Tervezek róla posztot írni.
A Fairy Floss is másodkézből van, teljes áron nem vennék krém finishű lakkot még most sem. Egyébként tényleg szuperek a PP krém lakkok, de közel 3500 forintért szerintem nem éri meg megvenni őket. Egyébként jól fednek, és hamar száradnak, de az Essence lakk kínálatában is találhatunk hasonló színt. ITT írtam a Fairy Flossról.
Második krém lakkom a márkától az a Candy, amely igazi élénk rózsaszín, talán enyhén neonba hajlik. Nagyon szeretem ezt a lakkot, és ehhez hasonló árnyalattal még nem nagyon találkoztam. Szerintem ez lesz az egyik lakk, amit újra vásárolok, ha el fog fogyni. Külön poszt még nem született a Cukorkáról, de manikűrt már láthattatok vele ITT.A Grace nagy vágyam volt, igazi púder rózsaszín, hétköznapokra. Még Katytól kaptam karácsonyra, amit innen is köszönök szépen még egyszer. ITT írtam róla.
Lakodom az egyik legkülönlegesebb lakk, amelyet egy blogger álmodott meg.  Polina Koroleva előtt le a kalappal, mert ez az árnyalat akkoriban különálló volt a maga nemében. Azóta már számtalan márka megalkotta a saját szürke árnyalatát. Télen szeretem hordani ezt a színt, de akkor szinte nem lehet rólam lerobbantani. Biztosan újra vásárolom, ha elfogy ez a jeges szépség. ITT láthattok vele manikűrt.
Ha nude, akkor Cheris. Első látásra szerelem volt, és nem is vártam sokáig a megvételével. Nagyon szeretem az Anna Gorelova által megálmodott lakkokat, ez a Cherish esetében sincsen másképp. Tökéletes nude alap, holo részecskékkel. Mindenképpen újra vevős lesz ez az árnyalat is. Elviekben a blogon még nem szerepelt önálló poszt formájában, de valamilyen manikűrként biztos viszontlátjátok majd idővel.
A Majestyt egy nyereményjátékon nyertem, ez volt az első Picture Polish lakkom. Nagyon szép pezsgő színe van, enyhe aranyshimmerrel megbolondítva, holocsillámokkal. Négy réteges, de legalább hamar szárad. ITT írtam már róla. 
A Pharaot is Katytól kaptam, azt hiszem, születésnapom alkalmából. Gyönyörű arany színe van, tényleg Egyiptom jut róla eszembe. Még önálló poszt nem volt a lakkról, de tervezek írni róla.Amint meghallom, hogy valami limitált, akkor az azonnal kell. Sajnos rám is hat ez a pszichológiai "támadás".  A Desire még tavaly tavaszi limitált kiadása volt a márkának. Egyedül ez tetszett, valamint a Scandal, de azt eladtam, mert nagyon hasonlít a Zoya Payton lakkjára. A Desire egy metál fényű lila lakk, tele holo szemcsékkel. Ősszel szeretem felkenni leginkább. Külön posztot már nem írok róla, de manikűrt biztosan láthattok majd vele. 
A Karmát a neve miatt vettem meg. Én hiszek a karmában, így egyértelmű volt, hogy megszerzem ezt a lakkot. Másodkézből vásároltam. Gyönyörű mély lila szín, holorészecskékkel bolondítva. Ha az éjszakai égbolt lila lenne, akkor pont így nézne ki. ITT írtam róla.
A Monroe sok bloggernek a kedvence, végül én is beadtam a derekam, és másodkézből megvásároltam. Gyönyörű bordó, milliónyi holoszemcsével. Szerintem igazán klasszikus darab, mondhatnám azt is, hogy kihagyhatatlan. 
A Cabaret nem is olyan régen jelent meg, szintén Katytól kaptam. Sötétbordó alapban ezernyi holografikus részecske, valamint glitter is található ebben a lakkban. Még nem írtam róla, de ami késik, nem múlik.
A Bordeux első látásra szerelem volt, mármint mikor megláttam róla az első hivatalos képeket. A tökéletes bordó, a szokásos holo szemcsékkel. Hihetetlen mélysége, így ez is kihagyhatatlan a bordót kedvelő lányok köréből.
Igazából a PP miatt szerettem meg a pirosat mint színt. Ezért a Bridget nevű lakk a felelős. Szerintem ez az árnyalat maga a tűz. Én kötelezővé tenném mindenki számára. ITT írtam róla.
A Rocky Horror Show kollekció tagjaként látott napvilágot a Columbia nevű lakk. Igazából engem maga a Rocky hidegen hagyott, viszont van egy kolumbiai barátnőm, így miatta szereztem be ezt a lakkot másodkézből. Tele van rózsaszín, és piros pelyhekkel a jelly alap. Nehezen kezelhető lakk, és ráadásul a glitterek hamar megadják magukat, ennek ellenére mégis az egyik kedvencem. Korábban már volt róla poszt ITT.


A Big Bang szerintem a legkülönlegesebb Picture Polish árnyalat a készletemben.Az alapszín indigókék, tele holografikus csillámokkal, valamint flakie szilánkokkal. Hihetetlen szép ez a lakk, és egyedi. Az ILNP készít hasonló pelyhekből álló fedőlakkokat. Még nem volt róla szó, de a közeljövőben lesz.
Amikor a Cosmost megláttam a blogokon, akkor még csak álmodoztam a PP lakkokról. Akkoriban nem fért bele a lélektani határomba, hogy 3500 forintot kiadjak egy lakkért. Aztán mégis úgy hozta az élet, hogy a Cosmos az akkori szerény készletemben landolt, mivel nem volt a Nailland pultjánál a Zoya Dream. Egyáltalán nem bántam meg a Cosmos megvételét (azóta a Dream is megtalálható a gyűjteményemben). Hű a nevéhez, tényleg olyan, mintha a körmeimen a kozmosz elevenedne meg. ITT írtam róla.
Mióta a kedvenc sorozatom a Vikingek, azóta a Freya's Cat fantázia nevű lakkot még nagyobb becsben tartom. Közép kék, holo szemcsékkel. A Picture Polish kínálatában nem ez a legegyedibb lakk, amelyet Nihrida alkotott meg. Még nem írtam róla, de ami késik nem múlik.
Végül, de nem utolsó sorban a Cyan nagy vágyom volt amikor megjelent, és Reni meglepett vele. Nevéből adódóan cián kék színe van a lakknak. Chit Chat Nails fantáziáját dicséri ez a szín, amely bármilyen évszakban megállja a helyét. ITT írtam róla.

Jelenleg ennyi lenne a készlet, de még biztosan bővülni fog, ugyanis a Rose-t, a Love live polish-t, Salt watert mindenképpen meg akarom venni. 
Szeretem a márkában, hogy bloggerekkel működnek együtt, akik megálmodhatják a saját árnyalatukat. Egyik álmom nekem is egy kollaboráció, ami nyilván soha nem fog megvalósulni, de álmodozni szabad. Pedig mekkora király lenne egy Titánia felirat a PP üvegeken?!

Nektek melyik a kedvenc Picture Polish lakkotok?

13 megjegyzés

 1. Én úgy irigyellek bakker. Vettem kettőt, mert oyan szépek, meg minden, de az egyik 3 óra múva pattog rólam, a másikat meg egy rémálom volt lemosni. :( nyüssz

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van,ami lepattog pl Columbia,de azt írtam is. Nem tudom mitől függ a lakk tartóssága, mert van ami rajtam marad máson nem, vagy épp fordítva:)

   Törlés
 2. Nagyon szép a PP kollekciód :) Még 1-2 sárga meg zöld és tiéd a szivárvány :) Az én kedvencem a Hope, habár nagyon rég nem használtam, de a többi meglévőmet is szeretem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A zöldet nem szeretem :) Hope-on is túladtam mert zöldnek láttam:D

   Törlés
 3. Nekem is körülbelül ezek a színek tetszenek. :) Nincs ilyen lakkom, nekem még mindig átlépi a lélektani határt ez az összeg. :D Amiért kiadnék ennyit az az ILNP Music Box és Juliette :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az ILNP-t nem nekem tálalták ki :D Egy-egy különlegesebb darab belefér ;) sokáig nem dőltem be ennek én sem :D

   Törlés
 4. Nagyon szépek, gyönyörű az üveg, ecset, kupak, minden szín. Vettem én is hármat, a Bridget, O'Hara még tavaly nyáron elfogyott, a Magic félig van. Utolsó cseppig elhasználtam őket, persze a végén kellett hígító. Amiért nem veszek többet, az az, hogy egy napot bírnak. Alappal, Seche Vite-tel. Ahhoz képes drága. Én csak kétnaponta akarok lakkozni, munkába többnyire, szóval ez nekem nem fér bele. Pedig erős, nem is hajlékony körmeim vannak, hol rövidek, hol hosszúak. Próbáltam a köröm élét is lefesteni, de így is hamar koptak. Nem kompatibilisek velem. Az ILNP sem. Viszont az A-England igen, arra szívesen kiadok 3 ezret, akár 4 napig is bírják.
  Szép gyűjteményed van. A kedvenc lakkokat én felkenem, nem tartogatom, ha elfogy és még mindig tetszik, veszek újat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hm ez is érdekes,pálné hogy rutinos lakkozó is vagy. Igen nagyon kemény,hogy elhasználtál PP lakkot :D és ha limitált, azzal sem spórolsz?

   Törlés
  2. Még eddig nem volt limitált lakkom, de valószínű, akkor vennék kettőt kapásból :)

   Törlés
 5. Milyen szépek együtt 😍😍😍 Nekem még nincs pp lakkom, de ami késik nem múlik, addig nézegetem a gyönyörű képeiteket 😉

  VálaszTörlés
 6. Nekem az Orbit van meg, imádom, igazi űrbuzi szín, de rólam két nap után hatalmas darabokban lepattog. Mar sok mindent próbáltam, de nem működünk jól együtt, pedig olyan gyönyörű. :( Viszont a Zoya lakokkal boldog kapcsolatban vagyunk, eddig két színes van, de belőlük tervezek még venni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Orbit tényleg szépséges:) Zoyákat én is szeretem egyébként, de alapvetően a krémlakkjaikat meg dragállom.

   Törlés