Avon Shine Burst, Nude Shine

Még mindig biztonsági játékos vagyok, ha rúzsokról van szó. Én a szememet szeretem jobban hangsúlyozni, valahogy az ajkaimra sajnálom az extrém, feltűnő színeket. Az Avon kínálatában szerencsére mindkét tábor megtalálja a magának tetsző színt, hiszen a Shine Burst rúzsok közül fellelhetőek a feltűnő és a természetes színek egyaránt fellelhetőek.
A címből már sejteni lehet, hogy egy nude árnyalatot bemutató poszttal készültem. A Shine Burst rúzsok a különlegessége, hogy hidratáló formulát kaptak, gyümölcskivonatokkal, mint a papaya, a gránátalma és a kókuszolaj. A tápláló összetevők mellé pedig ragyogó színt és magas fedést ígérnek, valamint tartós formulát. Ezekből az opciókból azonban csupán egy feltétel teljesült.


A csomagolása viszi a pálmát, hiszen egyedülálló szerény készletemben ez a metálfényű borítás. Nevéhez hűen rezes-barnás színt kapott, amelyet egy fekete keretbe foglalt Avon felirat díszít. A kupakot könnyű eltávolítani, és jól is zár, de inkább neszesszerkompatibilisnek mondanám, mintsem táskába dobható darabnak.


Amikor kitekerjük a rúzst, azonnal milliónyi csillámmal találjuk szembe magunkat. Személy szerint én tartottam ettől a csillámtengertől, és reméltem, hogy nem tömény mennyiségben landol majd az ajkakon. 
Vegyes érzéseim vannak a rúzzsal kapcsolatban. Nem annyira pigmentált mint szeretném, ennél azért nude árnyalatúbb hatást vártam, ehelyett inkább úgy néz ki, mintha egy enyhén színezett szájfénnyel kentem volna be az ajkaim, milliónyi aranyló csillámmal. Ennek ellenére jól áll, és szemhangsúlyos sminkkel jól mutat. 
Tartóssága gyakorlatilag nem nagyon van, se az evést, se az ivást nem bírja egy minimális szinten sem, azonnal újra kell kenni. Viszont ha nem eszünk-iszunk, akkor pár órán át látható a csillogás.
A hidratáló hatásával meg vagyok elégedve, mert hozza egy ajakápoló színvonalát. Összességében elég vegyes érzésekkel vagyok a rúzs iránt. Az átlagnál is átlagosabb a Nude Shine árnyalat, aki nude színre vágyik, annak nem ezt ajánlanám. Kezdő sminkkészletbe szerintem elfér, hiszen ezzel a természetességgel nem eshetünk túlzásba, és még a csillogás (szájfényhatás) is belefér. A hidratáló hatása pedig kiemelkedő, habár egy rúzst nyilván nem ezért választunk, arra ott vannak az ajakápolók.

A Shine Burst rúzsokat keressétek a tanácsadónőknél vagy online EZEN a linken akciós. 899 forintos áron.

Ti próbáltátok a Shine Burst rúzsokat? 

6 megjegyzés

 1. Én is írtam erről a termékről, és erről a színről, de nekem sem váltak be annyira mint reméltem. A millió apró csillám az agyamra megy :S

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Olvastam :) Féltem is, hogy nekem se válik be. :D Egynek elmegy, de többet nem vásárolnék a kollekcióból. :) A poháron meg amúgy alig lehet levakarni :D

   Törlés
 2. Én az ilyen fajta ajaktermékeket már messzire kerülöm, a matt mániám ugyanis töretlen. Mondjuk a fényes dolgokat is szeretem, van néhány kedvenc szájfényem is, de ebben a csillámok is negatív tényezők :( Azt viszont hozzá kell tennem, hogy neked nagyon jól áll :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Fene se gondolta promó alapján, hogy ilyen.:( Reginél olvastam és láttam milyen valójában, úgyhogy csalódott is voltam. Én szeretem a mattot is, és a krémesebb rúzsokat is, de ez kb szájfény jellegű. Köszönöm szépen ❤

   Törlés
 3. Tényleg jól áll neked ez a rúzs!!! :) Én nekem a Tangerine Gleam árnyalat van meg és nem nagyon jó az sem, olyan hamar lekopik a számról és a színe sem olyan amire számítottam. De elhasználom azért...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm:* Úgy látszik általánosan jellemző ezekre a rúzsokra:( sajnálom mert amúgy jók az Avon rúzsok.

   Törlés