NYX, Dream Catcher, Golden Horizons

Hétköznapra használható smink palettákból sosem elég. És hiába nude, mindegyik paletta mást tud, másban erős, és sok esetben új színeket próbálhatunk ki.
A NYX Golden Horizons palettájában megtalálható minden szín, amit egy nude paletta magában hordozhat.

A NYX paletták nem ismeretlenek számomra, korábban két Look It birtokosa voltam, és szerettem is őket, míg rá nem jöttem, hogy bizonyos szemhéjpúderekre allergiás vagyok. Így volt ez a Nude on Nude, valamint Smokey Look esetében is, így elajándékoztam őket.
Szerencsémre a Golden Horizonsszal már nincsenek problémáim, így hamar az egyik kedvenc palettámmá nőtte ki magát.


Kedvelem a NYX paletta csomagolásait, mert jó minőségű műanyag tokot kaptak. Ennek palettának különleges borítása van. A tejcsokoládé színt, egy enyhe márvány hatással bolondították meg. De tényleg csak annyira, hogy ne pusztán egyszínű legyen a tok. Elég könnyű kinyitni, és biztonságosan visszapattan a helyére.


A színek elrendezésében szerintem nincsen tematika. Felül ugyanúgy megtalálhatóak a matt és fényes, valamint a világos és sötét színek, mint az alsó sorban. 
Mindkét sorban öt, tehát összesen tíz színből áll a paletta. A felső sorban három csillámos, és két matt, az alsó sorban pedig három matt, és két csillámos szín található. 
A színeknek nincsen nevük, amit egy kicsit sajnálok. De van egy aduásza ennek a palettának titkos tükröt rejtettek el benne. Alulról ki lehet nyitni a palettát, ott lesz a tükör, valamint egy applikátor. Nagyon tetszett ez a kialakítás, mert ilyen palettával én még az életben nem találkoztam. 
A felső sor színei, balról jobbra.
A színminták alappal készültek, egy-két áthúzással. Egész jól pigmentáltak a szemhéjpúderek, még a matt színek is. 
A felső sor első színe egy tökéletes bőrszínhez hasonló árnyalat, így aki a nomakeup makeup elvet vallja, annak kitűnő választás lehet. Egész jól pigmentált, jól építhető. Viszont általánosan elmondható, hogy kicsit porol a paletta, és ez az összes színre igaz.
A második színt már az éjszakai sminkünkbe is beépíthetjük. Egy halvány burgundi szín, barnás beütéssel, és irizáló arany fénnyel. Igazán szép szín, könnyen satírozható, és kiegészíthető a paletta megannyi színével. Szintén pigmentált, és jól építhető.
A harmadik szín, az első matt, ami hasonlít az alap bőrszínhez. Pigmentált, jól építhető, emellett kiváló satírozó szín.
A negyedik szín, szintén matt, ez valamivel sötétebb az előző színnél. Szuperül pigmentált, ezt elég volt egyszer áthúzni az alapon.
Az utolsó szín pedig rezes-narancsos, aranyló irizáló fénnyel. A legerőteljesebb szín a palettából. Egy húzással tökéletes intenzitást érhetünk el. 

Alsó sor színe balról jobbra

Az alsó sor négy színe abszolút hétköznapi smink elkészítésére való.
Az első szín matt fehér, de abból is inkább tört fehér. Ez a leggyengébb láncszem a csapatban, ami a pigmentáltságot illeti. 3-4 áthúzással értem el a képen látható teltséget. Szemöldökcsont alá szoktam használni.
A második szín világos barna, ami szintén jól építhető, és már első húzásra is színtelt. Ehhez nyúlok a legtöbbször, szeretem az egész mozgószemhéjamra használni. 
A harmadik szín sötét matt barna, amit inkább külső V-be, valamint mélyítő vonalba szoktam használni. Elég pigmentált, és szintén építhető.
A negyedik szín halvány rózsaszín, amiben apró ezüst csillámok találhatóak, ami szemhéjon már nem látszik. Csodás természetes, üde színfoltja a palettának. Tavasszal, és nyáron tudom leginkább kihasználni ezt az árnyalatot. Halványsága miatt több réteget kell belőle használni.
A legutolsó szín szokásos fekete. Elvileg matt, de alappal használva, előbújnak belőle az apró csillámok, amik a sminkünkben már nem látszanak. Pigmentált, ezzel a színnel óvatosan kell bánni. 

Általánosan a palettáról elmondható, hogy jól kihasználható színek találhatóak benne, és minden szemszínhez passzolnak. 
A szemhéjpúderek állaga krémes jellegű, könnyen satírozhatóak, és elegendő matt színeket találunk benne, az átmentet készítéséhez. 
Kissé porol, úgyhogy javaslom, hogy előbb készítsük el a sminkünket utána alapozzunk, púderozzunk.

Nektek, hogy tetszenek a Golden Horizons színei? Mi a kedvenc nude palettátok? 

10 megjegyzés

 1. Egy sminket láthatunk vele esetleg? :)
  Kedvenc nude paletta... Iconic 3 és a Sleek New Day. Ahhoz képest, hogy pár éve még napi rendszerességgel paradicsommadárrá sminkeltem magam, most már szinte csak nude színeket használok. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha lesz akkor Instagramon. :) De mostanában nem volt lehetőségem sminkelni magam, mivel huzatos a szemem állandóan, ez a paletta pár hónapja meg van, és már egy ideje íródik. Szóval majd instán :).
   :D Amúgy én is nagyon sokáig élénk színeket használtam, bár most megint bekattant valami :D

   Törlés
 2. ó, de gyönyörű!!! *.* szerelmes lettem!!

  VálaszTörlés
 3. Soha nem volt még NYX palettám, és most döbbentem rá, hogy ez mekkora hiba. Ezek a színek pont az én hétköznapi színeim, a csomagolás meg nagyon különleges a rejtett tükör + applikátor miatt.
  Tetszik úgy, ahogy van. ❤️

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek örülök :) Szerintem a NYX-nek a nude palettái tényleg abszolút kihasználhatóak, és szép színeket tartalmaznak :)

   Törlés
 4. ÓÓÓ----gyönyörűűű!!!! Nagyon szép színek!! Kell nekem is. :) :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik ^_^ Tuti a NYX boltban beszerezhető lesz :)

   Törlés
 5. Csodás paletta, komolyan! Egy nude palettám van jelenleg, tervezek még legalább egyet, de egy Cargo-ra fáj a fogom egy ideje.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálam a nude kimeríthetetlen tárháza van 😃 Az is szépséges,Megértem hogy a listán van :)

   Törlés