Segíts a Noé Állatotthon lakóin Inecto Naturals termékekkel!

Igazán fantasztikus együttműködésbe kezdett az Inecto Magyarország és a Noé Állatotthon Alapítvány!
Minden eladott Inecto Naturals termék után 7 forintot kap az alapítvány, amit az elárvult, gazdára váró állatok eltartására használnak fel. Ez az akció május 1-től augusztus 13-ig tart.A Noé Állatotthon Alapítvány 1992 óta működik, majd 2000-ben lett alapítvány, akik átmeneti otthont nyújtanak az elhagyott/kidobott/túlszaporodott állatoknak. Saját állatmentő szolgálattal is rendelkeznek.És miért éppen a Noé Állatotthon Alapítvány és Inecto Naturals?

- Elkötelezett állatvédőként az Inecto Naturals termékek előállítása során soha nem tesztelnek, és nem is fognak állatokon
- Termékek mindegyike vegán kozmetikum, 100% organikus kókusz – és argánolaj felhasználásával készültek
- Az Inecto Naturals termékek a hajadat és bőrödet a természet kincseivel kényezteti, hiszen a felhasznált összetevők 90%-a természetes eredetű
- A Noé Állatotthon egyik legfontosabb alapelve, hogy minden élőlénynek joga van az élethez, ezért nem altatnak el egy állatot sem. Ez teljes mértékben azonos az Inecto Magyarország márka termékeivel is, ezért valósult meg ez a kampány!
Neked csak annyi a dolgod, hogy élvezd az Inecto Naturals 100% argán,- vagy kókuszolajjal dúsított termékek kényeztető hatását, közben pedig az édes nyusziknak, cicáknak és kutyusoknak is segítesz!
További információ az alábbi linken: http://inecto.hu/inecto_landing/

Az Inecto termékeket megtaláljátok a Auchan, Tesco, DM és Rossmann üzletekben.

7 megjegyzés

 1. nagyon szép kezdeményezés tőlük! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, főleg hogy én is kerestem a cicáknak otthon, amit a házban elszaporíttatott a felelőtlen gazdi, úgyhogy tudom milyen nehéz. És minden ilyen segítség sokat jelent az állatotthonoknak :)

   Törlés
 2. Meg is nézem a sampon és kézkrém-részleget!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A kézkrém nálam alap darab, sajnos tegnap fogyott el, de nyáron beszerzem az utánpótlást. A testápoló is nagyon nagyon jó! A sampont még nem próbáltam. Festés előtt áll a hajam, úgyhogy még nem mostam meg vele :)

   Törlés
  2. Testápolót csak nyáron használok, de kézkrém az kell táskába, konyhába, irodába, hálóba, nappaliba, lehet, kicsit függő vagyok.

   Törlés
 3. Nagyszerű kezdeményezés, és köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet a márkára. Eddig ez kiesett a látószögemből.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen,és Örülök hogy lehetőségem adódott jó ügyért kiállni a magam blogger módján ^_^ szerintem szuper márka ^_^

   Törlés