NYX Jumbo Eye Pencil - szemceruza

A szemceruza, amely szemhéjpúdernek is használható. A sietős reggeleken vagy krémes szemhéjfestékek után, vagy a NYX Jumbo ceruzáihoz nyúlok. Önmagukban is használhatóak vagy akár alapnak is. Mindenképpen innovatív fejlesztés volt, mikor először jelentek meg ezek a ceruzák.
Elég sok árnyalatban kaphatóak, mindenki megtalálja a magának megfelelő, és neki tetsző színeket. 

Én három ceruza birtokosa vagyok, árnyalatok szerint: Slate Ardoise, French Fries, Strawberry Milk.
Nagyon tetszenek a ceruzák a fehér alap és a fekete betűk feltűnővé teszi ezeket a sminktermékeket. Emellett letisztult a kinézete, minőségi darabnak tűnnek ránézésre.
Egyszerű átlátszó kupak védi a ceruza fejét a sérüléstől. Praktikus mert táskába dobható darab, így napközben javíthatjuk a sminkünket.


Az általam birtokolt ceruzákban apró mikro csillámok is találhatóak, amik különös fényt adnak a színeknek. A sötét szürkében kék , a barnában arany, a rózsaszínben pedig ezüst csillámok találhatóak. 
Az állaguk krémes, nem sokban tér el a krémes szemhéjfestékektől.
Az én szemhéjam olajos, így önmagukban pár percnél tovább nem maradnak fenn csíkozódás nélkül, ezért én mindenképpen használok hozzá alapot. Valamikor csak a szempillatőnél húzom ki a szemem a ceruzával, hasonlóan egy tusvonalhoz.

Balról jobbra az árnyalatok: Slate Ardoise, French Fries, Strawberry Milk


A színek pigmentáltak, és jól építhetőek. Alappal pedig elég tartósak, egész nap nem, de 3-4 órán át a szemhéjamon maradnak hibátlanul.
Akiknek nem olajos a szemhéjuk akár sminkalapnak is használhatják, erre az egyik legjobb ceruza a Jumbo Pencil Milk árnyalt elnevezésű. Fehér alapszínével igazán élénkké teszi a leghalványabb sminket is.

Összességében meg vagyok elégedve a ceruzákkal, alappal jól működnek, és a visszafogott színektől az egészen élénkekig, bárki megtalálja a magának megfelelő Jumbo Pencileket.
A MakeUp Pláza kínálatában jelenleg 2090/db áron megvásárolhatóak a ceruzák.
Biztos vagyok benne, hogy az első NYX boltban is kaphatóak lesznek.

Ti szeretitek a Jumbo Eye Pencil-eket? Melyik árnyalat a kedvencetek? 

8 megjegyzés

 1. De szépek, nekem mindegyik tetszik a 3 közül, de élőben még nem láttam egyet sem, felénk nincs ez a márka.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elvileg Müllerekben kapható. Nem tudom van-e felétek?!

   Törlés
 2. Csak a Milk van meg, de a színes (főleg matt) sminkekhez elengedhetetlen számomra. A sötétkék és a barna egyébként nagyon bejön a tieid közül. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindenképpen beszerzem majd a Milk árnyalatot, sok jót olvastam róla. Amúgy az inkább szürkés, de a makro miatt kéknek hat a csillámoknak köszönhetően.

   Törlés
 3. Én glamour-napokon vettem hármat...milk, black bean és strawberry milk, de szemeztem a slate ardoise árnyalattal is, de az összes bontott volt már, így ott hagytam...Sajnos még csak a kézfejes próbákon estek túl, ugyanis vettem egy Rimmel magnifeyes duot, amit annyira megkedveltem, hogyha krémes szemfestékről van szó, akkor másért nem is nyúlok...Majd ha elmúlik a varázsa, akkor játszok ezekkel...
  Viszont a tartóssága szemhéjon nem túl meggyőző a tesztedre alapozva. :/
  Pedig gyönyörűek! Biztosan beszerzem az ott hagyott árnyalatot is...:D
  (Nálunk nem túl nagy a választék mondjuk, de már annak is örültem, hogy egyáltalán van, és kipróbálhatom a tesztereket, meg megnézhetem élőben is őket...:D)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Várom a beszámolód róluk, érdekel a véleményed. Nálam, ha nem NYX akkor Maybelline CT. Na az bármikor:D de jobban szeretek több színből álló sminket készíteni. :)

   Törlés
 4. Én szeretném megkérdezni, hogy mivel, hogyan hegyezed őket? Van valami praktika hozzá?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Essence dupla végű hegyezővel szoktam hegyezni őket. :) Tökéletesek lesznek, nincsen semmi külön praktikám hozzájuk :) Szerintem 3 méteres állványokon tuti vannak hegyezők, de szerintem másmilyen márkától is jó lehet :)

   Törlés