Neogence pórus mélytisztító maszk

Az arcápolási termékek közül a maszkok a gyengéim. Számtalan félét próbáltam már, de az utóbbi egy évben az agyagos maszkok lettek a kedvenceim. 
Az agyagnak csupa jótékony hatásai vannak, a legjobb pórustisztítóként tartják számon, így nem volt kérdés, hogy kipróbálom a Neogence mélytisztító maszkját.

Termékleírás: 

Felszívja a felesleges zsírt, kitisztítja a mitesszereket. Hatása látványos. Alkoholt tartalmaz. Szójamentes.

Főbb hatóanyagok:

 • illites agyag
 • faszén por

 Használata: arctisztítást követően kenjen megfelelő mennyiséget a egyenletesen arcára, kikerülve a szem és a száj érzékeny területét. Mossa le 10-15 perc elteltével vagy amikor már világossá válik a felkent maszk színe. Kövesse ezután a szokásos arcápolási rutinját.


Évekig kozmetikus tisztította az arcbőrömet, de már egy ideje elváltak útjaink. Mást nem akartam keresni, mert szinte mindenhol csak kontár munkáról olvastam/hallottam. 
Így esett, hogy minél hatékonyabb maszkokat próbáltam az évek során.
A Neogence pár hónappal ezelőtt söpört végig a blogger-társadalmon, és én is a szerencsések között voltam, akik próbálhatták fátyolmaszkjaikat. Azok a termékek beváltak, így körülnéztem tubusos maszk ügyileg, és a címben szereplő kozmetikumra esett a választásom.


Már említettem, hogy az agyag alapú maszkok váltak be nálam a legjobban, illetve szeretem, ha a pórusaim tiszták.
A Neogence termékeiből vannak minta darabok, így elég megvásárolni a kisebb kiszerelést, mielőtt beruháznánk a nagyra.
Vékonyabb rétegben viszem fel az arcomra, vagy csak a kritikus helyekre. A kritikus területek nálam az áll, és a T-vonal. Tizenöt percet javasol a csomagolás, de volt már, hogy fél órát is rajta hagytam az arcomon, nem történt semmi baj.
A mitesszerek kiülnek a maszk tetejére, miután megszáradt. Hideg vízzel mosom le az agyagot magamról.
A bőröm hihetetlenül selymes tapintású törölközés után, valamint az arcbőröm is egységes képet mutat. A pórustisztító hatásával nem vagyok teljes mértékben elégedett, a kisebbeket kihúzza, de nem tűnik tisztának se az állam, se a T-vonalam. A pirosságot, és a gyulladt felületet kivétel nélkül lehúzza, vagy megszünteti.
A benne lévő alkohol miatt egyes területek szárazak lehetnek, hidratáló krém használata utána javasolt.

Összességében, a pórustisztító hatása miatt nagy reményeket fűztem hozzá, ellenben ott nem vált be. Ennek ellenére nem bántam meg a megvételét, mert a gyulladásokat lehúzza, valamint a bőrt is simává és selymessé varázsolja. Pattanásos bőrön szerintem jól működhet.
A kis kiszerelés 10ml-es, és több mint egy hónapig elég volt, heti egyszeri használat mellett.
A 100 ml-es kiszerelést az alábbi linken találjátok 10.990 forintért. 

Ti próbáltátok a Neogene tubusos maszkjait? 


2 megjegyzés

 1. Még nem próbáltam tőlük maszkot, de nagyon rá vagyok én is kattanva az utóbbi időben az arcmaszkokra. Hétvégente annyira jó őket felrakni, úgy érzem mintha wellnessezne a bőröm.:D Ami nagyon jó agyagos maszk még az a Freeman avokádós -zöld csomagolásos- terméke, nem tudom próbáltad e már. Nekem az egyik kedvencem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pontosan így vagyok vele én is, simán felér egy wellness-szel :) A fátyolmaszkok isteniek, azokat szívből ajánlom. Én is szeretnék feltankolni belőlük nyárra :)
   Nem ismerem, viszont köszönöm a tippet. Hol lehet vásárolni?

   Törlés