Márka kedvenc: BerBer Beauty

Új sorozat veszi kezdetét a blogon, Márka kedvenc címen. Terveim szerint havonta jelentkeznék ezzel a rovattal. 
Elsőként a BerBer Beauty márkával jelentkezem, hiszen már 1 éve használom termékeiket, és csak jó véleménnyel vagyok róluk.


Több tesztet is olvashattatok már a márkáról, azokat majd linkelem, illetve egy interjú is készült Berberával, ahol még jobban megismerkedhettek a BerBer filozófiáról: ITT

A BerBer Beauty a natúr thalasso termékcsaláddal van jelen a magyar piacon. Azt tudjuk, hogy Keleten a bőrápolási szokások már nagyon régre nyúlnak vissza. A BerBer Beauty termékei a régen bevált agyagpakolások, olajok "végtelen" tárházát nyújtják. Minden bőrtípusban találhatóak termékek, tiszta összetevőkkel. 
A csomagolásuk egyszerű, keleties világot szimbolizál. Egyik termék csomagolásával sem ütköztem akadályokba, a kiszerelések pedig igencsak kiadósak.

Ghassoul agyagpakolás, Fekete szappan

A Ghassoul agyagpakolás az egyik legnépszerűbb termék a BerBer kínálatban, szerintem aki ismerkedne a márkával, meleg szívvel ajánlom neki ezt az agyagpakolást.
A ghassoul, más néven a lávaagyag, már évszázadok óta ismert a haj,- és testápolásban. Az agyag magába szívja a méreganyagokat, és a faggyútermelődést is szabályozza.
Ez az agyag azért értékes, mert tele van ásványi anyagokkal, amik jótékonyan hatnak a bőrünkre.
A használata után a bőr sima, és puha tapintású lesz. Aki megteheti, érdemes gőzkabinban használnia a hatás fokozás érdekében, de természetesen otthon is ugyanúgy kifejti a hatását.
A barna színű agyagot érdemes bő rétegben felvinni a bőrre, tetőtől talpig. 10-20 perc alatt keményre szárad, ennyi idő alatt bőven kifejti hatását, és langyos vízzel, alaposan le kell mosni magunkról az agyagot. Az illata kellemes, igazából nehéz meghatározni, egyáltalán nem tolakodó. Órák után is érződik a bőrön a lágy aroma.
Heti egyszer érdemes használni, akkor amikor ténylegesen magunkra tudunk figyelni, és semmi nem zavarhat meg a relaxálásban.

Ghassoul agyagpakolás, Fekete szappan

A fekete szappanról már írtam, a "DAGO" fürdő bejegyzésem alatt, amit ITT olvashattok el.
A fekete szappan csodás hatásairól ismert. Ezt a szappant magas olaj, és zsírtartalmú növények leveléből, és terméséből főzik, ezért lesz fekete, vagy barna színe. A szappan a legtöbb bőrtípusra alkalmazható, nem szárítja a bőrt, így akár arcra is használhatjuk. Mélytisztító hatása révén a pattanásokra kiválóan alkalmazható, hiszen nyugtatja a bőrt.
A BerBer féle fekete szappant nagyon kedvelem, a második tubussal fogyasztom belőle, és bevallom őszintén nem is tudnék róla lemondani.
A hátam hajlamos apró pattanásokra, illetve a bőröm (lábam) epilálás utáni irritációra. Mióta ezt a szappant használom hetente "DAGO" fürdő keretien belül, azóta mindennemű bőrproblémám megszűnt. Ahogy már a fent említett posztban is leírtam, izomláz esetén az egyetlen rituálé, ami 100%-ban segít megszüntetni az izomfájdalmat.

Natúr Algás arcpakolás, Lábfrissítő algapakolás

Mindkét termékről volt már szó a blogon, a Natúr Algás arcpakolásról ITT, a Lábfrissítő algapakolásról pedig ITT.
A tégelyes termékek kiszerelése azonos. Mindegy, hogy mit vásárolunk 250 grammnyi berberséget kapunk.

Natúr Algás pakolás, Lábfrissítő algapakolás

Az algák nem csak mikroszkópkius méretük miatt különlegesek, hanem mert nagyon jótékony hatással van a szervezetre. Amellett, hogy sejtmegújító hatással bírnak, méregtelenítő hatásúak, feltöltik a szervezetet ásványi anyagokkal és vitaminokkal, erősítik az immunrendszert. Az előbb felsoroltak csak egy kis töredékei a sok jótékony hatásnak az algák javára.
A BerBer termékek jelentős részében található alga, és a hosszútávú tapasztalataim is alátámasztják, hogy az algákat érdemes rendszeresíteni az életünkben.
A Natúr Alga pakolás óta majdhogynem megszűntek a bőrproblémáim (aknéra is hajlamos), nagyon ritkán van pattanásom.
A lábpakolás pedig leginkább az idősebb korosztálynak, illetve azoknak ajánlom, akik álló munkát végeznek.
Nem csak magunkra kenhetjük, de például fogyaszthatjuk is (pl: sushi), így támogatva belülről a szervezetet.

Barack olaj, Anticelluitisz olaj

A márka egyik erőssége a Szivárvány Masszázs,- és Fűrdőolaj, ami többféle illatban kapható.
A blogon korábban írtam a Zöld teás olajról, amit ITT olvashattok el. A Zöld teás olaj mellé, két új termékkel is gazdagodtam. 
A barackot nem csak fogyasztani érdemes, hanem magunkra kenni, akár a fent említett olajos formájában is. 
A barack sejtmegújító hatásáról is ismert, emellett tisztítja a bőrt, illetve a faggyútermelést is egyensúlyba hozza.
A BerBer barack olajat többféle képen is fel lehet használni, vízbe öntve egy kupaknyit, illetve masszázsolajként, vagy olajos testápolóként. 
Én többnyire a vízbe öntök belőle egy-két kupaknyit (kádfüggő), és nem kell hidratálnom 2-3 napig. 
Az illata mennyei, zamatos barack. Használata után általában elfogyasztok egy barackot, igaz a mostani évszakot tekintve már nem kedvez ennek a gyümölcsnek.
Az Anticelluitisz olajhoz a legelső Pure by Pixibox-ban jutottam hozzá, arról bővebb véleményem még nem alakult ki.

Narancsvirágos permet

Erről az arcpermetről is írtam már korábban részletesen a blogon, ITT olvashattok. Mivel már hónapok óta használom, ezért mindennemű hatását sikerült kitapasztalnom.
Nyáron életmentő volt, hiszen amellett, hogy a bőrömet is szebbé varázsolta, hűsített, és felfrissített. Így egészen kibírhatóak voltak az éjszakák. 

Továbbá részletesen olvashattok a Sivatagi Varázs bőrradírról ITT.

Az árak viszonylag borsosnak tűnhetnek elsőre, de a kiadós kiszerelés miatt, nagyon sokáig elég mindegyik termék. Szerintem nagyon nem mindegy mit kenünk magunkra, nem csak natúr termékek kedvelőinek ajánlom a BerBer Beauty kozmetikumokat.

Nézzetek szét a márka honlapján, és keressétek Berberát, ha bármilyen kérdésetek van, szívesen segít Nektek megtalálni a megfelelő terméket, illetve hozzám is fordulhattok bármilyen kérdésetek van.

És a hírlevélre is érdemes feliratkozni, hiszen sokszor vannak privát akciók.Nincsenek megjegyzések