Hansaplast Intensive Help 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradír, teszt

Számomra télen-nyáron fontos a lábápolás. Egyik kedvenc ilyen termékem a bőrradír. Számtalan márkát, és erősségű radírt próbáltam már, de a Hansaplast ezek közül is a legjobbak táborát erősíti. 

Termékleírás:

A hatékony lábápoló kezelés alapja, hogy előtte be kell áztatni a lábat. Az áztatás hatékonyságának növelése érdekében a meleg vízbe érdemes lábfürdő folyadékot, vagy mézet, esetleg citromlevet tenni. 15 perces áztatást követően töröld szárazra lábaid és távolítsd el az elhalt hámsejteket. Ehhez 
használd a Hansaplast Intensive Help 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradírt, amely a benne lévő habkő és ásványi só részecskéknek köszönhetően hatékony bőrradírozást biztosít. 
Az urea és mandulaolaj összetevők pedig intenzíven ápolják a bőrt, ettől puha és selymes tapintású lesz.
A kiszerelése átlagosnak mondható a maga 75 ml-es tartalmával. Kedvelem a tubusos megoldásokat lábradírok esetében, megkönnyíti a tárolást, hiszen nem mindennap használom. 
A kupakot könnyű felpattintani, de ettől függetlenül jól záródik. 
A terméket könnyű kinyerni a tubusból, aminek elég masszív műanyag, már-már gumira hajazó minősége van.Fürdés után használom ezt a radírt, nagyjából egy borsónyit használok el egy-egy lápfejre és talp részre. Első használatkor meglepődtem, hiszen mikor kinyomtam a terméket a kezembe, nem gondoltam volna, hogy ilyen erős radírozó hatása lesz. Óvatosan vele, mert néha olyan érzésem van, hogy habkővel dörzsölöm magam. Talpra nagyon jó ez az erős radírozó hatás, viszont a lábfejemnél a bőr kicsit érzékenyebb, ott óvatosan használom.
Az állaga az olajos, és a krémes között helyezkedik el valahol félúton. Az olajos réteget leginkább lemosás után érzem. 
Ez az olajos érzet pár órán belül felszívódik, és nem marad utána más, csak a finom, puha és illatos lábak. 
Az illata frissítő, olyan mentholos, de a nagyon enyhe fajtából. 

Összességében nagyon meg vagyok elégedve a radírozó hatással, mert a kisebb bőrkeményedéseket hatékonyan távolítja el, és a lábaim is puhák utána, nem igényelnek külön hidratálást.

A Hansaplast Bőrkeményedés elleni bőrradír ajánlott fogyasztói ára 1650 forint. 
Valamint lehet kapni mellé, a hatékonyság érdekében a Hansaplast Intenzive Help Bőrkeményedés elleni krémet, a hatás fokozása érdekében. Ajánlott fogyasztói ára 1650 forint.

Télen mivel ápoljátok a lábatokat? 

4 megjegyzés

 1. Szuper lehet ez a termék, én Oriflame lábápolóit szoktam használni ilyenkor, ősszel - télen. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hű, nagyon régen volt Oriflame-től cuccom :)

   Törlés
 2. Nekem szerencsére nincs ilyen problémám, de anyumnak fogok venni belőle, szóval hasznos volt a poszt. Köszi! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát az acélbetét ilyen téren nem volt kifizetődő:)
   Ajánlom nagyon jó termék ^_^

   Törlés