Avon Planet Spa, Herbal Steam Bath kondícionáló hajpakolás, teszt

Manapság minden márkának megtalálhatóak a hajpakolásai, tehát van miből válogatni. Vannak kevésbé hatékonyak, és visszatérő kedvencek.
Az Avon Planet Spa hajpakolásairól általánosan jó véleményem van. Őszi újdonságként látott napvilágot a címben szereplő kondícionáló.


A pakolás a szokásos Planet Spa csomagolásban kapható, a vonalra jellemző luxus hatással. A zöld színvilág a citrus, és az eukaliptusz kivonatot hivatott jelképezni, arany szegéllyel, és betűkkel. 
200 milliliteres kiszerelésben juthatunk hozzá. A tégely tetejét könnyű letekerni, és visszazárni. 
A terméket egy ezüst védőfólia védi attól, hogy levegőt kapjon használat előtt. Azt egy kicsit körülményes volt leszedni.


A pakolás színe halvány almazöld. Az illata frissítő, inkább eukaliptuszos, habár a citrusos jelleg miatt nem olyan erősen fojtogató az eukaliptusz benne. 
Hajhosszra szoktam eloszlatni a samponozás után, majd hagyom hatni nagyjából 8-10 percet, utána bő vízzel lemosom. 
Szárítás után a hajam fényes lesz, és puha tapintású. Nem nehezíti el azt, és nem zsírosodik a használatától gyorsabban. Vizesen, és szárazon is sokkal könnyebb kifesülni a hajamat.
Az illata pedig akár 2-3 napig is érződik, bár ez attól függ, hogy mennyit dohányoznak körülöttem, vagy vagyok szmogos/szagos helyen. 

Összességében egy nagyon hatékony pakolásnak tartom. Az illata finom, inkább tavaszias mint őszies. A hajam puha és lágy tapintású, nem nehezíti el azt.

1299 forintos bevezető áron szerepelt az októberi katalógusban. 

Ti szeretitek a Planet Spa pakolásokat? 

4 megjegyzés

 1. Ígéretesen hangzik, hogy sokáig megőrzi az illatát. Lehet, hogy megveszem a kislányomnak, bár amekkora haja van, hamar elfogy egy ekkora tégely :))))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Derékig érő hajam van, és szerintem közel fél évig ki fog tartani heti használat mellett ':) szerintem érdemes lehetne megpróbálni ^_^

   Törlés
 2. Ez tényleg nagyon jól hangzik, köszönöm szépen a tippet :-)

  VálaszTörlés