Avon, Senct Essence, romantic bouquet parfüm, teszt

Kedvelem az illatokat, itthon van is egy kisebb gyűjteményem parfümökből, testpermetekből. Nagyon fontosnak tartom a megfelelő illat, vagy illatok kiválasztását, ami kifejez minket. Ezért is kényes, másnak parfümöt vásárolni, de van egy nagyon jó barátnőm (nővérkém), aki eltalálja mire is van szüksége a lelkemnek. Katytól kaptam ezt a parfümöt még tavasszal, akkoriban volt újdonság az Avonnál a Senct Essence parfümök. Emlékeim szerint háromféle illatban kaphatóak, ezek közül a rózsaszín példányt, a romantic bouquet névre keresztelt EDT-t kaptam.Elegáns dobozban érkezik a parfüm. Nagyon tetszik hiszen egyszerre kifinomult, és letisztult, ugyanakkor a rózsaszín miatt van egy bája ennek a megjelenésnek. 
Az elegáns doboz egy 30 ml-es kiszerelésű EDT-t rejt, szintén mutatós üveggel.Most először találkoztam olyan kialakítással, hogy nem kupak van a szórófejen, hanem egy műanyag csipesz.
Az üvege kerek formavilágot hivatott jelképezni, sejtelmes felirattal. Az üveg abszolút kézre esik, a szórófej is pont annyi parfümöt enged ki magából, amennyi ideális. 
Az EDT-ben, a harmatos bazsarózsaszirmok, a pink frézia, és az vetiver illatok alkotnak egy csodás egyveleget. 
Kifújáskor számomra egy pár pillanatra sárgadinnyeillata van, habár nincsen felsorolva az aromák között. 
Pár perc elteltével a bazsarózsa kezd kibontakozni, felpezsdítve az érzékeket. Órákkal később a vetiver (indiai fűféle) érződik a bőrömön, és a frézia virágos aromája pedig megbújik a friss füves illatt mögött. 
Tartóssága átlagosnak mondható, 4-5 órán át érződik a bőrön.

Jelenleg nem találom az Avon honlapján, úgyhogy fogalmam sincsen lehet-e még kapni, de ha igen ajánlom Nektek, hiszen tavasszal, és nyáron ez lehet a tökéletes illat bárki számára. 

Nektek mi a kedvenc Avon kölnitek?

2 megjegyzés