Ziaja, Napozás utáni bőrápoló gél, teszt

Napozás után fontos, hogy bekenjük valamivel megviselt bőrünket, hiszen a nap káros sugarai ellen nem elég fényvédőt használni. 
Vannak olyan típusú emberek, akik könnyen leégnek, nekik nyújthat enyhülést a Ziaja Napozás utáni bőrápoló gélje.
Interjút ITT olvashattok a márkáról.
A külseje is nyáriasra sikerült, kék fehér színekben pompázik, amiről nekem a csodaszép Görögország egyes részei jutnak eszembe. Tudjátok a kék fehér házak, a tengerparton. 
A kiszerelése 200 ml-es tehát egy átlagos testápoló méreteivel rendelkezik. A kupakot könnyű kinyitni, és visszazárni. Az információk magyarul a tubus hátoldalán olvashatóak.


Termékleírás: 

Nyugtatja a napozás és szoláriumozás utáni okozta bőrirritációt. Csökkenti a nap okozta kellemetlen égető érzést. Védi és nyugtatja a felhám réteget. Az irritált bőrnek azonnali megkönnyebbülést ad.

Idén úgy alakult sajnos a helyzet, hogy nyaralni nem tudunk elmenni. Ezért fogtam magam, és egy jó könyvvel kiültem a bejárati ajtóba ( körfolyosós házban lakom ), és míg sütött a nap, élveztem hogy töltődök fel D - Vitaminnal. Mivel a legkritikusabb órákban süt hozzánk a nap, így 10-20 percnél többet nem mertem a napon tartózkodni, hamar meg is pirultam. Főleg a lábam, hiába kentem be magam fényvédővel. 
Kevés vízzel meglocsoltam a bőrömet, majd miután törölközővel felitattam a vizet bekentem magam ezzel a géllel.
A színe áttetsző, és a nevéhez hűen, gél állagú. Egy lábamra, egy diónyi mennyiséget szoktam elhasználni nagyjából. Hamar beszívódik és a ragacsos érzés is pillanatok alatt elmúlik.
A bőrt kellemesen hűsíti, és pár óra elteltével az enyhe pirosságot teljesen elmulasztotta, másnap pedig szép, egységes barna bőrt kaptam.

Összességében, hasznos terméknek tartom, főleg a nagyon meleg nyári napokra, mikor elkerülhetetlen, hogy ne égjünk meg a napon valamennyire. Kellemesen hűsít, a bőrirritációt megszünteti.

A Ziaja napozás utáni termékét EZEN a linken tudjátok megvásárolni 785 forintos áron, ami szerintem igencsak baráti összeg.

Ti milyen terméket használtok napozás után?

Nincsenek megjegyzések