Glam Polish, Charmed

Aki követ Instagramon az már láthatta ezt a manikűrt, büszke is vagyok rá, hiszen ez a második Glam Polish lakkozásom, amit a márka hivatalos Insta fiókján megosztott.
A Chamred a promó képek alapján teljesen elvarázsolt hónapokkal ezelőtt. Ez az egyik ok, amiért a készletemben akartam tudni. A másik a név. Ki ne emlékezne a Bűbájos Boszorkákra?

Szóval Charmed. Mint ősfan, azonnal a KELL kategóriába ugrott a lakk, és sokáig kételkedtem benne, hogy a készletembe tudhatom-e majd. De Zsóka közreműködésével megszereztem.A Wiccához hasonló lakk, igazából csak színben különböznek, a Charmed mályva színű. Képeken rózsaszínebbnek tűnt, és el is gondolkodtam rajta, hogy kell-e ez a meglévő Enchented (róla majd később) mellé.
Az üvege szokásosnak mondató, szögletes, lekerekített oldallal, egyenesre vágott, közepesen vastag ecsettel. És kreatív Glam Polish felirattal.
A Charmed két rétegben fed. A Wiccával ellentétben ennek nincsen jelly alapnak tűnő finise/állaga. Mályva alap telis tele van szórva holografikus glitterekkel, különböző méretben, illetve az alap színben van egy kis holo is, talán lineáris, de nem vagyok benne biztos, mert ha fény éri mindig máshogy látom, és nem vagyok egy finis meghatározó lány, én csak lakkozni szeretek.
A glitterek miatt ajánlatos a fedőlakk, mert amúgy kiállnak, és karcolnak, illetve nem lesz olyan fényes száradás után.
A tartósságával sincsen baj, a harmadik napon semmi változást nem láttam rajta némi lenövésen kívül.Nektek, hogy tetszik ez a lakk?

19 megjegyzés

 1. Nagyon jól áll neked ez a lakk, igazán gyönyörű :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem nagyon tetszik! Jól eltalálták, hogy nagyobb glitterek is vannak benne. (-:

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű, teljesen beleszerettem most. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha egy városban laknánk, kölcsön adnám neked ^_^

   Törlés
 4. Fakó mégis csillogós, érdekes lakk!!

  VálaszTörlés
 5. Nem is te lennél, ha ez nem rózsaszín lenne. :):):) Illik hozzád! ;)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép! :) Hello Kitty egy My Little Pony-n lovagol, ez ugrott be róla kapásból. :D Szóval nagyon Elenis. :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Miért nem kombinálják őket? Sose jutott az eszembe, jó ötlet ^_^ Köszi szépen:)

   Törlés
 7. Ez az egyik legszebb lakk, amit valaha láttam! Utoljára a PP Grace-től ájultam el ennyire, de most ez méginkáb levett a lábamról! Hogy tudnám én is beszerezni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hypnotic Polishról rendeltem, csoportos rendelés keretében. Ott van nagyon sok Glam Polish lakk, nézz körül a webshopban :)

   Törlés
 8. Szép lakk, szerintem olyan hercegnős :)

  VálaszTörlés