Esszencia Natúr, Kókuszolaj narancsolajjal

A kókuszolajnak sokféle felhasználási módja létezik. Főzés mellé a hajápolás terén is csodát tesz. Az Esszencia Natúr kókuszolaja narancsolajjal van kiegészítve.
Minden hajtípusra ajánlom a kókuszolajat, de leginkább a száraz hajvégek szorulnak extra ápolásra.


Az Esszencia olajos pakolása 100 ml-es tégelyben kapható. A kupak tetején található matrica nagyon tetszik, hozza a szokásos színvonalat, amit már megszoktam. Igazából a tégelyes kialakítást nem kedvelem, mert a körmömmel kell kihalásznom olaj darabokat, majd a tenyerem melegétől elolvad, és utána tudom csak a hajamra kenni. Viszont a melegben mikor olvadt  volt se tudtam pocsékolás nélkül használni, mert kiönteni a tégelyből nem nagyon lehet.


Szilárd állapotában fényképeztem le, és mint látjátok így szoktam kapargatni a felszínét hogy a termékhez jussak. Egyébként a kókuszolaj 25 fok alatt szilárd halmazállapotú, és fehér színű. 
Nagyjából egy-két diónyi mennyiséget oszlatok el a hajam hosszán, majd órákra rajta hagyom, hogy legyen ideje kifejteni a hatását. Illata egyébként nincsen.
Hajmosásnál alaposan kiöblítem a hajamból, és balzsamon kívül mást nem használok aznap. 
A hajam egészséges fényt kap száradás után. Hosszútávú hatása is lenyűgöző, hiszen magam sem tudom mikor kellett utoljára vágni a hajamból. 
Én már tél óta használok kókuszolajat, és meg kell mondjam nem is fogom lecserélni, a hajápolási rutinomban biztosan szerepelni fog, hiszen a heti egyszeri kókuszolaj pakolást meghálálja a hajam. 
Ez a 100 ml-es kiszerelés pedig nagyon sokáig elég.

Az Esszencia Natúr kókuszolajos pakolását EZEN a linken meg tudjátok vásárolni 2.200 forintos áron.

Ti is használjátok a kókuszolajat?

2 megjegyzés