BerBer Beauty, Lábfrissítő Algapakolás, teszt

Heti pár alkalommal mindig csodás helyen járok. Kinézek az ablakon és látom magam előtt a sivatagi tájat, a tevéket, az oázist. Forróság van mégsem elviselhetetlen, finom gyümölcsök körülöttem, csodás arany tálcákon. Hatalmas párnákon pihenek, miközben hatékonyabbnál hatékonyabb, kellemesebbnél kellemesebb illatú termékekkel kényeztetnek a szépségszakértők. Csodás, színes arany fonallal hímzett ruhákban sertepertélnek körülöttem. Sajnos ez az állapot csak addig tart míg ki nem nyitom a szemem, és rá nem jövök, hogy nem Tunéziában, hanem Magyarországon vagyok. Lábamon pedig a BerBer Beauty Hűsítő Agyagpakolása.


A márka nem aprózza el az adagot, akkor sem ha lábápolásról van szó. 
250 grammnyi tömény agyag kapott helyett, ebben a zöld-arany csomagolásban. A kupakot letekerve még egy műanyag védőfólia is védi a krémet a sérülésektől. Maga a tégely masszív, így utazás biztos. Személy szerint, nagyon kedvelem a BerBer Beauty csomagolását, kifogástalanok.Termékleírás: 

Az elnehezült, fáradt, duzzadt lábakra ajánljuk ezt az igazán vérpezsdítő, tengeri algák és esszenciális illóolajok keverékéből készült speciális hűsítő hatású, zöld színű, frissítő thalasso algás agyagpakolást. A magas bázikusság, a felhasznált hatóanyagok harmonizált kompozíciója intenzíven kihúzza a talpon keresztül a felgyülemlett toxinokat a testből, méregtelenít és ugyanakkor teljesen felfrissít erős hűsítő, pezsdítő hatásával. Állómunka, a végtagok gyengült keringése, vagy túlsavasodás folytán beálló vizesedés esetén különösen ajánlott heti rendszerességű használata, ami akár tekercseléssel is, otthonunkban egyszerűen, kényelmesen kivitelezhető.

A család kedvence ez a krém, hiszen korosztálytól függetlenül mindannyiunknak bevált. 
A lábfejemre, és a talpamra szoktam kenni az agyagból, hogy jól befedje azt, majd 10-20 percig relaxálok és élvezem azt, ahogy az agyag dolgozik. Lassan szárad, keményre. Miközben szárad a benne lévő eukaliptusznak köszönhetően, elkezdi hűsíteni, kissé bizsergetni a talpamat, lábfejemet. Elindítja a vérkeringést. 
Langyos vízzel szoktam lemosni magamról az agyagot, és teljesen felfrissülök tőle, egy nehéz, és fárasztó nap után. Biztos Ti is szoktátok érezni pár óra állás után, hogy leszakad a lábatok. Nos ez a pakolás teljesen megszünteti a láb fáradt érzését. 
A lemosást követően, hosszú órákon át érzem a hűsítő hatását, illetve a bőröm sima, és puha lesz az agyagtól.
Edzés közben megdagadt a bokám - rosszul mozdulhattam -, és ezt az algapakolást használtam. Vastagon bekentem vele a bedagadt területet, majd miután lemostam pár óra elteltével a duzzadás a felére csökkent, majd másnapra teljesen elmúlt. Kicsit sajgott még a bokám, de bármelyik sportkrémnél hatékonyabbnak bizonyult. 
Ajánlom nagyszüleiteknek, akiknek hamarabb elfárad a lábuk. Az én nagymamám is ezt a pakolást használja. Hosszú évek után, az egyetlen termék, ami tényleg segíti őt a járásban. 
Ha állómunkát végeztek, akkor feltétlenül ajánlom beszerzését, a lábatok hálás lesz a gondoskodásért.

A terméket EZEN a linken tudjátok megvásárolni, habár most ideiglenes készlethiány van a pakolásból. Iratkozzatok fel a hírlevélre, vagy csatlakozzatok a márka Facebook oldalához, hogy megtudjátok mikor érkeznek az újdonságok, és a bestseller termékek.

Ti használtok lábpakolást?

Nincsenek megjegyzések