W7 Trends Africa Bronzosító, teszt

Már többször említettem, hogy a bronzosítással az utóbbi hónapokban kezdtem jobban megismerkedni, habár be kell valljam, jobban kedvelem a "multifunkciós" bronzereket, mondjuk azokat, amiket pirosítóként is használhatok. Ez a W7 pont egy ilyen darab.Már többször említettem, hogy ezt a terméket, Zitu nyereményjátékán nyertem jó pár hónappal ezelőtt. 
Eleinte csak nézegettem, mert nem tudtam, hogy ezt most miként használjam, mert elég intenzívnek tűnt a színe, illetve a mintát is sajnáltam megkezdni, mert az egyetlen leopárd mintás dolog ami tetszik.
Ha jól tudom a W7 Africa kiadású termékét, a Benefit dupe-jaként emlegetik. Nincsen összehasonlítási alapom, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni, azt látom, hogy a dobozka megegyezik vele.


Nagyon aranyos a doboza, már ezzel a kis ékszerdobozka jellegű kialakítással levettek a lábamról.
Masszív a karton, szóval semmi baja nem tud esni azonkívül, hogy egy idő után karcos lesz a felszíne.
Kinyitva egy lepoárd mintás bronzerrel találjuk szembe magunkat, amit egy fólia véd, illetve egy ecset is jár hozzá, ami számomra is meglepő volt, hogy használható.
Erősen pigmentált, a kézfejemen két rétegben láthatjátok. Csodás barnás rózsaszínes, intenzív színe van, amivel óvatosan kell bánni, mert könnyen túlzásba eshetünk.
Amit nagyon kedvelek benne, hogy a rózsaszín beütése miatt, főleg, ha odakoncentrálunk az ecsettel, gyönyörű pirosító színt kapunk, ami természetes hatást kölcsönöz arcuknak. Nagyon könnyű eldolgozni.
Van benne némi csillám, de felkenve eltűnik, vagy nagyon minimálisan látszik, ez inkább fénytől függ. Tartósságra sem lehet panasz, hiszen 8-10 órát kibír, minimális és egyenletes kopással.

Összességében nagyon jó bronzernek tartom, még akkor is, ha az esetek 99%-ban pirosításra használom, hiszen csodás színt ad az orcáknak, és még rendkívül tartós is, a színe meg káprázatos.
Köszönöm Zitunak még egyszer.

Nektek van kedvenc bronzosítótok? Próbáltátok a W7 termékeit?

10 megjegyzés

 1. Nagyon szép, természetes színe van, nem csodálom, hogy megszeretted :)
  Bronzosítót nem szoktam használni, mert a porcelános-rózsás arcbőr híve vagyok, de egy nálamnál kevésbé kihipózott emberen biztos remekül mutatnak ezek a sminktermékek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most barnultam én is. :) Ennek ellenére 50000fokban nem sminkelek, Úgyhogy nem bronzosítottam mostanában. De pirostóként a kedvencem ez a termék ^_^

   Törlés
 2. Szép színe van, megy fehér bőrhöz is, szerintem! Á, én nem bronzosítok, régebben mindig használtam pirosítót, a leghalványabb rózsaszínt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Abszolút:) és már pirosítót sem használsz?

   Törlés
  2. Nem, elfogyott. A Maybelline-nek volt egy jó halvány színe, megszüntették, aztán rátértem a Max factorra, az meg kiütött és így maradtam, pirosító nélkül. Pedig elég kerek fejem van, lenne rajta mit formázni.

   Törlés
 3. Örülök, hogy bevált! Nagyon szemezek vele én is. Mondjuk az utóbbi időben kaptam rá a bronzosításra, most a Sleek Countot Kit-et használom, nagyon szeretem, és végre megvan az álom TBS Honey bronzer is, amit még nem vetettem be, egyenlőre csak nézegetem. *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. C. Kit-et sokan dicsérik, remélem lesz alkalmam látni majd élőben egyszer. Remélem írsz a TBS bronzerjéről *-*

   Törlés
 4. Azt már tudod, hogy kezdek szerelembe esni a W7 márkával, szerintem előbb-utóbb a pirosítók/bronzosítók felé is elkalandozom majd. Nagyon ritkán használok bronzosítót,akkor is inkább az Avon gyöngyeit, amik nem néznek ki nevetségesen a hullafehér bőrömön, vagy mostanában a Sleek Antique pirosítójára vagyok rákattanva, ami szintén használható bronzosításra is. Szeretem az ilyen "all in" árnyalatokat. Ez különösen szép, a csomagolása pont az, amivel engem meg lehet venni kilóra, az ecset viszont meglepő, én tuti nem tudnám használni, arcon bénázok mindennel, ami nem kabuki :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, olvastam a teszteket :) Avon gyöngyeimet én pirosításra használom leginkább ^_^
   A csomagolása nekem is nagyon tetszik :) Nekem ez valahogy pont kézre állt:D

   Törlés
  2. Avontól nekem most csak a barna dobozos gyöngyök vannak, pirosítóval kavarcolva is nagyon jók!

   Törlés