Summer Nail art Challenge, Tropical nails

Már július közepén tartunk, és a kihívás is robog tovább, mai téma a trópusi körmök. Ismételten szabad kezes technikát alkalmaztam, ami annyit jelent, hogy igyekeztem saját kezemmel festeni valamit a körmeimre.

Nem akartam emiatt a téma miatt lemezt rendelni, így esett a választásom egy bizonyos madárra, akit már Ti is jól ismerhettek. Mielőtt ennyire előre szaladnék, hangsúlyozom, hogy nem akartam tipikus manikűrt készíteni, úgy gondoltam ezzel a madárral sokatok arcára mosolyt csalok:


A gyűrűsujjamra festettem az Angry Birds piros madárkáját. Szerintem ez a legmeghatározóbb madara a játéknak, hiszen minden vele kezdődik.
A többi ujjamon a trópust próbáltam megfesteni...fogjuk rá, hogy sikerült. Igazából a madártoll színei inspiráltak.
Mivel mindegyik ujjamon más minta rajzolódott ki ezért megmutatom Nektek a hüvelykujjamat közelről, nekem ezen tetszik a legjobban a kirajzolódott minta.Többiek munkái is elrepítenek a trópusokra:


25 megjegyzés

 1. Jaj, de jópofa! (-: Nekem sokkal jobban tetszik, mintha nyomdáztál volna, nagyon ügyes vagy szabad kézzel! És az ötlet fergeteges! :D A többi körmöd is nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 2. Tényleg nem mindennapi trópusi manikűr, de nekem pont ez tetszik benne! :)

  VálaszTörlés
 3. De jófej a madár :D A többi körmöd meg olyan, mint egy trópusi turmix :)

  VálaszTörlés
 4. Az a színkompozíció: imádat! *.* És aranyos a kis Angry Bird! :)

  VálaszTörlés
 5. jaj nagyon cuki lett,tetszik hogy mennyire kreatív ötlet:D

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szupi lett a madár! :)

  VálaszTörlés
 7. Azt nem tudom, hogy mennyire trópusi a kevert minta, de le a kalappal, szuper lett!! A madár is jó, a családban is van Angry Birds rajongó. Már gondolkodom én is Angry Birds manin, legutóbb minyonos volt, annak nagy volt a sikere.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen ^_^ Minionosat még nem csináltam. Egyszer próbáltam pár éve, de nem volt hozzá ecsetem és idegrohamot kaptam, hogy nem lett jó :D szívesen megnézném amiket alkotsz :)

   Törlés
  2. A legalapabb mintát választottam :)
   https://www.pinterest.com/pin/525724956479141174/

   A szájuk csukva mosolygó volt, mint a mutatóujjon.

   Törlés
 8. De jó lett! Szeretem a blogodon, hogy mindig ilyen kreatív megoldásokkal jössz elő, sose unalmas, mindig van meglepetés. :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj de kár hogy most bukkantam csak erre a kommentre. Ez az egyik legszebb mondat amit valaha mondtak nekem. Köszönöm szépen, egy tündér vagy <3

   Törlés