Picture Polish, Bridget

Ez a lakk már tavasz óta a piszkozatok között hever, valahogy sose jött el a megfelelő pillanat a posztolásához, de majd most.
Aki olvas régóta, tudja, hogy nem szeretem a piros lakkokat, legalábbis igen ritka, ha valamelyik elcsavarja a fejem, nos a Bridgetnek sikerült, de ez a lakk nem akármilyen piros, maga az eleven tűz.

A Picture Polish üvegekről semmi újat nem tudok írni, úgyhogy a külső leírást most kihagynám.

Nem lehet ezzel a lakkal betelni, még napfény nélkül is igazán szép, és különleges szín.
Két rétegben tökéletesen fed, gyorsan szárad fényesre. Ennek ellenére minden PP lakkomra teszek fedőlakkot, hogy még mélyebb legyen az összhatás.


Élőben még szikrázóbb, még tüzesebb. A képekkel nem mindent sikerült visszaadni, de remélem Nektek is átjön ez a tűz hatás, amit ez a lakk áraszt magából.
Csak szuperlatívuszokban tudok erről a lakkról beszélni, és mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit is szereti a különleges darabokat, mert minden forintot megér.

Nektek hogy tetszik a Bridget?

18 megjegyzés

 1. Nagyon szép tüzes hatás, különleges darab!! KELL! :) *-* *--*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megértem. Érdemes beruházni erre a lakkra ^_^

   Törlés
 2. Nagyon szép, és nagyon jól áll Neked! (-:

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű, mondjuk nekem ez olyan tipikus ünnepi/karácsonyi lakk, de simán pompáznék benne. :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem ez az egy piros ami nem emlékeztet a karácsonyra:) talán a tüzessége miatt. Ettől Függetlenül el tudom képzelni az ünnepi asztalnál:)

   Törlés
 4. Bár eddig még csak kihívásban kentem fel, tényleg szabályosan izzik ez a lakk! Várom a megfelelő akalmat, hogy egy teljes manikűrt készítsek vele - de most egyelőre a nude korszakom élem. :D Nagyon szépen áll neked a lakk! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem minél hamarabb felkened, mert nagyon csodás *-*

   Törlés
 5. Gyönyörű, napsütésben szinte életre kel! *_*

  VálaszTörlés
 6. Sosem éreztem késztetést arra, hogy megvegyem ezt a lakkot, mert a képek nem győztek meg túlságosan. Sajnos ez eddig tartott, mert te olyan oldalát mutattad be ennek a lakknak, aminek már én sem fogok tudni ellenállni :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D pedig neked való lakk. Szóval Örülök hogy a képeim miatt listás lett ^_^

   Törlés