Lush, Karma, teszt

A mai posztban a Lush egyik szappanjáról lesz szó, am a Karma névre hallgat. Még téli kiárusításon jutottam hozzá, egyébként állandó terméke a márkának.
Már a neve miatt is szimpatizálok a szappannal, és egy hónapnyi használat után rájöttem, miért is hívják a Karmát karmának.Fényképet a Lush honlapjáról kölcsönöztem, de ugyanígy néz ki eredetileg is a szappan:


Termékleírás:

Bárhova mész, a jó karma légköre kísér utadon
Nem tarthatod meg csak magadnak – a szeretetet másokkal is meg kell osztanod! Vegyél több szelet Karma szappant és oszd szét a barátaid meg a családtagjaid között. Még jobb, ha egy vadidegent ajándékozol meg, hogy jó karmád legyen.
A Karma nevet néhány öreg hippi ihlette, akikkel Mark beszélgetett. Az illat pedig Mark kísérlete arra, hogy palackba zárja a 60-as évek Kensington Marketjének hangulatát. 
Hogy a Karmánk még jobb legyen, szappanjainkat pálmaolaj-mentes alappal készítjük, mert nem akarjuk, hogy az esőerdők elpusztítása a mi lelkünkön is száradjon.

A szokásosnak mondható óriás tömbből törnek le nekünk egy darabot, egészen pontosan 100 grammot.
Színe érdekes, piros és a narancssárga között van félúton, nekem tetszik, és kézbe venni is elég kényelmes. Kellően habzik, de nem erősen, és megszínezi a vizet zuhanyzás közben, de a bőrön nem hagy nyomot.
Az illata megfoghatatlan, mert egyszerre citrusos, ugyanakkor pár másodperc múlva lesz egy fenyőillat fejhangja is. Először furcsa lehet az orrnak, hogy hogy lehet egyszerre valami friss, és természetes, de én nagyon szeretem ezt az illatvariációt.
Egyáltalán nem szárít, a habja gazdagon táplál, így hidratált is a bőröm, az illata pedig órákig érződik, ami azt jelenti, hogy a 3. órában is érzem a Karma jellegzetes aromáját magamon.

Összességében egy remek szappanról van szó, ami nem szárít, hosszan tartó kellemes illattal rendelkezik, valamint hidratálja is a bőrt.

A Karmát az alábbi LINKEN megvásárolhatjátok 1790 forintért, ami szerintem megéri, hiszen lassan fogy.

Mi a kedvenc Lush szappanotok?


6 megjegyzés

 1. Mmmm, ha a Lush felé járok, mindenképp megszaglászom! ^.^

  VálaszTörlés
 2. Ugyan még szappant nem vettem a Lushban, sosem késő! Én inkább arcápolási dolgokat szoktam ott venni.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos ahhoz még nem volt szerencsém, de az arcomra alaposan szét szoktam nézni, hogy mit kenjek fel :)

   Törlés
 3. Szappanom nincs belőle, de parfümben nagyon szeretem, most a második krémparfümöt fogyasztom. :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, én is olvastam, hogy van belőle parfüm :) Majd megszaglászom a tiéd :)

   Törlés