Picture Polish, Minty

Ez az a lakk, miről biztos vagyok, hogy szinte mindenki kedvence. Kivéve Flórát, hiszen Ő tőle vásároltam. Pedig mikor láttam a körmein igazán tetszett rajta, de ennek ellenére örültem hogy jutányos áron megvált tőle számomra.
Lássuk nekem mi a véleményem, erről a "mákos" mentáról.
Mikor felkentem az állaga kissé sűrű volt, így utólag adtam neki egy kevés hígítót, úgyhogy az eredeti állagáról fogalmam sincsen, hogy milyen.
Viszont ennek a sűrűségnek köszönhetően két rétegben fel tudtam kenni, úgy hogy gond nélkül befedte a körömvégeket.
A piros és fehér glittereket elég nehéz felapplikálni, így ahogy esik úgy puffan elven kentem fel a lakkot, hol tetszett a végeredmény hol nem. Például a középső ujjamon nem tetszik a glitterek elhelyezkedése.
A lakkban apró holo szemcsék vannak, amik szerintem napsütésben is alig láthatóak, így a fényképezőgéppel sem tudtam elkapni, azt az enyhe csillogást.


Összességében tetszik ez a lakk, mert egy-egy ujjon is jól mutat, illetve összes körmön is.
Tavasszal és nyáron ideális köröm viseletnek tartom.
A tartósságával sem volt probléma, a harmadik napon mostam le.

Nektek, hogy tetszik a Minty?


16 megjegyzés

 1. Nagyon tetszik a Minty! Olyannyira, hogy felkerült a PP must have listámra. Sok szép PP van, amit szívesen magaménak tudnék, de a Minty az nagyon az elején van a listámon! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem mihamarabb sikerül a kollekcióba tudnod. Érdemes nézegetni lakkos csoportokban, kincsekre lel az emberlánya baráti áron:)

   Törlés
 2. Lehetne benne több glitter, de így is tetszik nekem is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na igen. Akkor jobban is eloszlana, mert van ahova nem jut :D

   Törlés
 3. Nagyon jóláll neked ez a lakk, én is szeretem (de az enyém is sűrű, bár nem az elejétől fogva, hanem szép lassan besűrűsödött :D).

  VálaszTörlés
 4. Olyan érdekesen guszta ez a lakk :D Talán az apró konfettik miatt érzem így, minden esetre neked irtó jól áll. A menta sajnos nem az én színem, így én nem tartozom a rajongók táborába, maximum majd rajtad nézegetem, ha lesz rá alkalmam, mert rajtad nagyon begyere :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Néha fagyira emlékeztet :D Én nagyon nagyon szeretem a mentát, a zöldnek az egyetlen árnyalata ami tetszik :) Szerintem neked is meg kell találnunk a megfelelőt :)
   Rendben, felkenem, hogy lásd élőben is :)

   Törlés
 5. Az egyik LEG a gyűjteményemben, odáig és vissza vagyok érte. Neked nagyon jól áll, bár érzésem szerint ez minden lakkal így van :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem rossz lakk, bár nem top10-es nálam...nem rózsaszín :'D
   De aranyos vagy, nagyon köszönöm:*

   Törlés