Avon, Hello Kitty, Delciously Fruity kölni, teszt

Mikor megláttam a katalógusban a Hello Kitty-s parfümöt, nagyon megörültem. Illatjegyek alapján elég tetszetősnek hangzott, így nem volt kérdés, hogy szívesen kipróbálnám.

A lakkok mellett, az illatoknak is szeretek hódolni, többféle parfüm is megtalálható a polcomon. Van már Hello Kitty-s testpermetem az Avontól ( már volt róla szó a blogon ), és azt is nagyon szeretem, de illatleírás alapján ez a parfüm másnak tűnt.
Tudom, hogy Hello Kitty ( elvileg ) kislányoknak való, de szerintem tini, és fiatal felnőtt korosztályába passzol ez az illat.

Már a dobozt is csillogó szemekkel néztem. Igen, egy Kitty gyűjtőnek bepárásodik a szeme is, ha egy cukiságot lát. Nos ez a doboz minden cuki faktort kimaxolt nálam, nagyon nagyon tetszik.


A dobozban pedig szintén egy nagyon aranyos parfümös üvegcse bújik meg. Rajta egy hatalmas Kitty fej, és a felirat. A masnira nem számítottam, így még teljesebb az összkép. A masni egyébként levehető és kislányok hajába lehet fűzni.


Illatjegyek: sárgabarack, jázmin vanília
Nagyon jól hangzott olvasva, mindegyik illatot szeretem külön-külön, így nagyon kíváncsi voltam, hogy milyenek együtt.
Kifújva, bőrrel érintkezve, először a sárgabarack jellegzetes édes gyümölcsös illata érződik, majd a vaníliává szelídül, mellette pedig megbújik a jázmin virágos illata.
Nagyon friss, mégis kissé édes, de nem émelyítően.
Tartóssága 3-4 óra, szóval egy egész napot nem bír ki, de ez semmit nem von le az értékéből.Összességében a nyár kedvenc parfümévé avanzsáltam, és biztosan fogok még belőle vásárolni, nem csak Kitty miatt, hanem az illat miatt is, hiszen abszolút magaménak érzem.

A Hello Kitty-s kölnit keressétek a Tanácsadónőknél vagy az Avon honlapon.

Mi a kedvenc parfümötök?

15 megjegyzés

 1. I KNOW ITS NICE
  NEW POST: http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/06/baseball-cap-and-off-gold.html

  VálaszTörlés
 2. Nahát, Avon? Tényleg aranyos :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elég sok Hello Kitty-s cuccuk van, szerencsémre:D

   Törlés
 3. Olyan cuki ez a parfüm és az illata is jónak tűnik... csak sajnos egy másik Kittys parfüm már itt csücsül az asztalomon ^^" Nekem még Ausztriában a Bipa karácsonyi ajándékösszeállításos részén sikerült rátalálnom erre :3 De ha elfogy tuti ez az avonos lesz a következő *__*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De jó Neked! Nagyon jó parfüm lehet ^_^ Kittyből Sosem elég ^_^

   Törlés
 4. Ezek szerint nem csak nekem jönnek be a gyerek parfümök az AVON-tól :) Nekem is a nyár kedvence. Sőt előtte a Barbie-s is az volt. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt sajnos nem szagoltam, korábban más gyerekeknek való parfümöt sem...de ez...:D legközelebb jobban odafigyelek :)

   Törlés
 5. Nagyon édi , de az illata nekem nembiztos hogy tetszene! :)

  VálaszTörlés
 6. Parfüm Eleninek. :D:D:D Nagyon tetszett, ahogy az illatot leírtad! :)

  VálaszTörlés