Avon Glow, pink bronze, teszt

A mai poszt egy sminktermékről fog szólni, méghozzá az Avon egyik bronzosítójáról. Pink bronze árnyalatban érkezett hozzám. 

A bronzosítás nem tartozott az alap rutinjaim közé, így Flóra  segítségét kértem, hogy pontosítsuk nekem hova érdemes kenni a bronzosítóból.
Miután elmagyarázta, mit és hogyan kell csinálni, már aznap délután nekiálltam a gyakorlásnak.

A csomagolásról is ejtenék néhány szót, szokásomhoz híven. 
Barna dobozban érkezik a termék, semmi csicsa, igazi letisztult forma. Fel van tüntetve a termék neve, és a az árnyalat, esetünkben a Pink bronze felirat.
A dobozban pedig a tégelybe zárt gyöngyök találhatóak. A tégely masszív falú, könnyen letekerhető kupakkal. A gyöngyöket fehér szivacs védi.


22 grammos kiszerelésben kapható, és miután letekertük a kupakot, a szemünk elé a sok apró gyöngy tárul.
A színük önmagukban is nagyon szépek, látni engedik a szaténfényű csillogást.


Enyhe rózsaszín árnyalattal bírnak, ezeket ecsettel összekeverve adják meg a az aranyfényű enyhén pinkes árnyalatot.
Nehéz vele túlzásba esni, ezért szépen fel lehet építeni bohóc, és mindenféle baki nélkül, egységes szép fényt adva az arcunknak. Az arany csillámok is pont jó arányban oszlanak el, így nincsen az úgynevezett "diszkógömb" hatás.
A halvány rózsaszín színe miatt, pirosítóként is szoktam használni. 
A tartóssága az egyetlen hátránya ennek a terméknek, 2-3 órát bír ki, utána egyenletesen elkezd kopni. Viszont a strapabírósága miatt, szerintem táskába hordható darab, így bármikor felfrissíthetjük vele a sminkünket.


Összességében egy nagyon jó terméknek tartom, habár összehasonlítási alapom nincsen, de meg vagyok elégedve ezzel a termékkel, így nem érzek késztetést más árnyalatok beszerzéséhez.
Frunál nagyon szép, és színhű mintákat láthattok!

Az Avon bronzereit keressétek a Tanácsadónőknél, illetve online az Avon oldalán.

Nektek van kedvenc bronzosítótok? Próbáltátok az Avon bronzereit?

5 megjegyzés

 1. Kicsit sajnálom, hogy élesben nem mutattad meg, akár csak kézfejen is. Így ránézésre szép, de élesben is megnéztem volna.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos tükörreflexes gépem nincsen, ehhez a termékhez pedig igenis kell egy jó gép, sajnos az enyém ezzel nem volt kompatibilis, hiába készítettem kismillió színmintát, még szerkesztéssel sem sikerült megközelíteni, azt amit ez a termék nyújt, viszont a kis gyöngyöket sikerült szín hűen fotózni.
   Ezért linkeltem Fru blogját, ő nagyon szép képeket posztolt élesben a gyöngyökről. :)
   Elnézést, de továbbra sem vagyok hajlandó százezreket kiadni fényképezőgépre, és egyéb dolgokra, csak a blog miatt, mivel nem vagyok hobbi fotós, így inkább nem verem át az olvasóim kamu képekkel, hanem, ha lehetőségem van akkor linkelek más forrást :).
   Remélem azért benézel Fruhoz is, hogy lásd milyen élesben ez a bronzosító.

   Törlés
 2. Azt hiszem ez volt életem első pirosítója, vagy legalábbis én annak használtam, talán a csomagolása volt más. Ha jól emlékszem, nem igazán szerettem, nem is használtam el, mert alig tudtam valamicske színt kinyerni belőle. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez már új kiadású termék szerintem. :)
   Én nagyon szeretem, jól lehet építeni a színe is szuper :)
   Lehet ezzel érdemes lenne próbálkozni ^_^

   Törlés
  2. Igen, sejtettem, hogy ez már új. :) Most pirosító vásár stop van nálam kb 10 évig, szóval mostanában nem hiszem, hogy kipróbálom haha. :D

   Törlés