Sajtóközlemény: Lush, a tudatos napvédelem hete ( május 18-24.)

A Lush is odafigyel ránk a nyári időszakban, ezért megalkották a Sun Care termékcsaládot, ami védi a fénytől a bőrünket, ezeket a termékeket fogom Nektek részletesen bemutatni ebben a posztban:Védd és tápláld bőröd a Lush innovatív Sun Care termékcsaládjával. Termékeink tele vannak a legpompásabb friss összetevőkkel, melyek egész testeden megnyugtatják a bőrt – ráadásul készítményeinknek az az előnye is megvan, hogy a kozmetikai iparban elfogadott szintetikus fényvédőket is tartalmaznak, így mindegyiküket fényvédő faktor (FF) és UVA-faktor is jellemzi.


Telistele van olyan friss összetevőkkel, mint a szezámolaj és a diófalevél-főzet. Ezek az anyagok segítenek növelni a bőr melanintermelését – ami természetes reakció a napsütésre, s ez azt jelenti, hogy ez a krém ténylegesen segíti a barnulást. A fair trade kolumbiai bio kakaóvaj és az aloekivonat nyugtatja és táplálja bőröd, a védelemről pedig a három széles spektrumú fényvédő gondoskodik. Ráadásul ettől a krémtől bőröd ellenállhatatlanul finom illatú lesz!
2490 Ft / 100g 4690 Ft / 250g


Laza állagú, finom púder, melyet könnyű használni: csak hintsd a bőrödre és élvezd a napvédelmet. Ez igazi forradalom a napvédelemben, könnyen magaddal viheted bárhova és egyszerűen újra használhatod, hogy felfrissítsd a fényvédelmet a nap során. Rengeteg kalaminporral készült, mely igen gazdag cink-oxidban, ami természetes fényvédő. Friss földes, citrusos illatát a szezámolaj, a citrom, a lime és a pacsuli adja.
2590 Ft / 70g


Szilárd, fürdés közben felvihető fényvédő kalaminporral, kakaóvajjalés bőrnyugtató, regeneráló hatású rózsakivonattal, mely nagyszerű virágillatot kölcsönöz a bőrnek. A tömb egyharmada elegendő teljes tested védelmére. Fürdés vagy zuhanyozás után a tömbbel simíts végig nedves bőrödön, majd öblítsd le és egy törölközővel gyengéden itasd fel a testeden levő vizet. A három széles spektrumú fényvédő mellett nyugtató, tápláló összetevőket tartalmaz, így igazán jót tesz a bőrödnek.
4190 Ft / 100g


Ha ezt az új, bionikus archidratálót használod, úgy fogod érezni magad, mint egy millió dolláros ékszer – és olyan vonzó is leszel. A vidám illat, a fényvédők és a fiom árnyalatú pigmentek egészséges, természetes ragyogást varázsolnak az arcodra. Költséget nem kímélve fejlesztettük ki ezt az arckrémet, mely a bőrt óvó fényvédőket és egy sor pompás összetevőt tartalmaz. a szezámolaj segít megtörni a napfényt, a szintetikus fényvédők pedig kialakítják a fényvédő- és UV-faktorokat. A ligetszépeolaj kiegyensúlyozza és regenerálja a bőrt, a sheavaj és a jojobaolaj lágyít, a méz és a levendulaolaj pedig simává és puhává teszi az arcbőrt. a darált mandulából, szezámmagból és zabpehelyből készült bőrnyugtató tej ápolja és hidratálja a bőrt, mely puha és telt lesz. Még egy csipetnyi Feeling youngert is belekevertünk, melyben fényvisszaverő, a bőrnek finom, egészséges ragyogást adó „mágikus narancs” pigmentek találhatók.
13 990 Ft / 45g

Tápláló összetevők

Harmincéves tapasztalatunk van abban, hogyan lehet a természetes alapanyagok előnyös tulajdonságait a bőr javára fordítani. Szakértelmünk birtokában örömmel adunk tanácsot vásárlóinknak összes bőrápoló termékünkkel kapcsolatban. Új termékcsaládunk úttörő módon alkalmazza a fényvédőket a kozmetika terén, és arra is rájöttünk, hogy a megoldásokat a természet kínálja. Azáltal, hogy vegyítettük a biztonságos szintetikus fényvédőket a jótékony hatású természetes alapanyagokkal, nemcsak azt értük el, hogy új napozó termékcsaládunk tele van pompás, bőrtápláló, természetes összetevőkkel, hanem azt is, hogy ezek az összetevők fokozzák a fényvédelem hatékonyságát. A kalaminpor gazdag cink-oxidban, amelyet sok kozmetikai termékben alkalmaznak fényvédőként, az olyan összetevők pedig, mint a szezámolaj és tömjénolaj erősítik az általunk használt három széles spektrumú fényvédő teljesítőképességét.

Nem tesztelték állatokon

Az általunk használt szintetikus fényvédők a kozmetikai ipar elfogadott alapanyagai, biztonságos voltukat a hosszú ideje tartó használat tapasztalatai garantálják. Tudjuk, hogy olyan mennyiségben, amelyben mi alkalmazzuk őket, biztonságosak. Minden termékünket önkéntes személyeken tesztelték az USA-ban, a New Jerseyben működő Cantor laboratóriumban. Ez egy állatkísérleteket nem alkalmazó laboratórium, melyet egy vegetáriánus tudós, dr. Shyla Cantor vezet. A fényvédő faktort és az UVA-faktort úgy határozták meg, hogy az alanyok bőrének egy kis területét a termékkel kezelték, majd széles spektrumú UV-fénynek tették ki. A mérések eredménye megadja a fényvédő faktort (FF) és az UVA-faktort.

Alkalmazás

Az ajánlott mennyiség minden termékből 2 mg a bőr egy négyzetcentiméterére számítva. Ez két órán át biztosít fedést és védelmet, a termékek így fejtik ki teljes védelmi képességüket. Az alkalmazás megismétlése nagyon fontos, a termékeket minden két órában újra fel kell vinni a bőrre.A fényvédelem nélkülözhetetlen, ha meg akarod óvni a bőröd a napon töltött idő alatt. Minden ember bőre különböző, és a világosabb bőr érzéke-nyebb a napfényre, ezért az UVA- és UVB-sugarak még fényvédő alkalmazása mellett is károsíthatják a bőröd. Ha biztonságban akarsz lenni, oda kell figyelned a bőrödre és gondoskodnod kell róla. Az UV-sugarak nagyon ártalmasak lehetnek, és a károsodást néha nem is lehet rögtön észrevenni. Csak néhány egyszerű óvintézkedésre van szükség, hogy nyugodtan élvezhesd a napozás örömeit és megőrizd bőröd egészségét.

1 megjegyzés