OPI, I Eat Mainely Lobster

Elég régen volt már lakkos bejegyzés, OPI-ról pedig már idejét sem tudom. Ezt a lakkot tavaly, kaptam Flórától, most láttam elérkezettnek az idejét, hogy felkenjem.
És örülök, hogy vártam vele, mert egy igazi nyárváró színt kreált az OPI. Pedig nem szeretem a nyarat, de a lakkot annál inkább.

Az üvege nem változott, 15 mili (életem végéig elég lesz), egyenesre vágott ecset, amivel könnyű lakkozni.
Őszintén mondom, elfelejtettem már, hogy az OPI lakkok miért olyan csodásak. Mikor elkezdtem felkenni, csak úgy siklott az alaplakkon. Nem folyt, nem fedett foltosan. Álom volt vele dolgozni.Ez a narancsos-piros két rétegben fed, fényesre szárad. Van egy kis csavar a lakkban, amit sajnos nem tudtam lefényképezni, de tele van arany, és rózsaszín mikro csillámmal, ami különleges fényt ad a lakknak. Üvegben a csillámok sokkal jobban látszanak egyébként, mint felkenve.Harmadik napon mostam le, pattogás, kopás és minden nélkül, így ahogy a képeken is látjátok.
Szerencsére van még pár OPI lakkom, és van ami még a blogon sem szerepelt, szóval szépen sorjában mindegyikre sor kerül.

Nektek, hogy tetszik ez az árnyalat?
Csodás napot!

21 megjegyzés

 1. Nagyon szép szine van, tényleg olyan nyárias:) Én már nem is emlékszem mikor használtam utoljára opit, de ideje elővennem őket :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is azért vettem elő. Nagyon klassz lakkok, megérdemlik a figyelmet :)

   Törlés
 2. Ó, te jó ég, micsoda vibráló narancsos beütés! És hogy milyen jól áll Neked, elképesztően gyönyörűűűűűűű! :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm:) Nagyon élénk,már-már neon ^_^

   Törlés
 3. Nagyon szép a színe, remekül áll! Nekem az OPI lakkjaim egyáltalán nem tartósak, pedig van mindenféle színben. Tényleg könnyű velük lakkozni, az állag és ecset egy álom, na de a tartósság...max. két nap alap-és fedőlakkal.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm ^_^ Nálam változó. Volt amelyik darabokban lejött kb az első nap.

   Törlés
 4. Annyira szép ez a lakk és tényleg csodásan mutat a körmeiden! :))

  VálaszTörlés
 5. Hű de gyönyörű színe van ennek a körömlakknak *-*

  VálaszTörlés
 6. Hogyan csinálod, hogy minden lakk jól áll Neked??? Ez is nagyon jól mutat Rajtad, és valóban instant nyár a színe :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D nem foglalkozom ezzel a bőrtónus dologgal...vagy csak sikerül mindig ráhibáznom ^_^ köszönöm a bókot :)

   Törlés
 7. Gyönyörű ez a lakk!! Jól is áll Neked, tényleg olyan jó kis nyárias, vidám szín. (-: Én is kedvelem az OPI lakkokat, bár túl sok nincs, az áruk miatt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm:) na igen. Mert krémlakkhoz képest drágák szerintem is :(

   Törlés
 8. Hello how are you? ... I loved your blog... you have a unique talent ... therefore continues even now if you can just pass the there in my blogger .... I thank you in advance for your attention .... follow me kisses .. http://jucy-decor.blogspot.pt/

  VálaszTörlés