Dr. Organic Ajakbalzsam bio manuka mézzel

A mai alanyunk egy ajakbalzsam lesz, amiről úgy gondolom az első használat után meg lehet-e mondani, hogy jó-e a termék vagy sem.
Természetesen az első benyomás után, próbáltam nem megítélni elítélni  az ajakápolót, így további használatnak vetettem alá.
Mielőtt belevágnék a hatásába, pár szóban említsük meg a külsejét.
Ajakápoló létére elég nagy tubust kapott, 5,7 milis kiszereléssel, amire mondhatjuk, hogy kiadós adag. A kupakot védi egy ragasztó, amit rémálom leszedni, és a képen is kicsit látszik, hogy ott maradt a kupakon, illetve a tubuson is. Nagyon utálom mert mindig ragad tőle a kezem, így ajánlom, ha valaki ilyen ápolót vesz legyen otthon sebbenzin! A sima lemosó, babatörlőkendő, körömlakk lemosó nem segít a helyzeten, a ragacs marad.
Ennek ellenére, nagyon tetszik a külső borítás, ez narancssárga színvilág. A stiften rajta van még, hogy 15-ös fényvédő van benne, amiről azt gondolom, hogy pozitív dolog, főleg így nyár közeledtével.


Sajnos már a kitekerőjével bajba ütköztem, mert kitekerni kitekeri a terméket, de nem marad úgy, hanem visszacsúszik a tokjába. Szóval használta közben kell egy kicsit szorítani a tekerőt, hogy be tudjuk kenni az ajkainkat.
Az állaga elég érdekes, nagyon kemény, először azt hittem, meg kell kicsit olvadnia testhőre, de nem nagyon akart olvadni.
A sokadik kenegetés után, már éreztem némi réteget, ami sajnos elég ragacsos...vagyis nagyon.
Az volt a szerencse, hogy lefekvés előtt próbáltam először, így annyira nem zavart, ez a ragadós réteg. Másnap reggel nem éreztem ezt a gumis-ragacsos-mézes érzést, így bekentem vele napközben is többször a számat, de nyaltam is le pár perc után, mert nagyon ragadt.
Egyébként az illata kellemes, mézes, de igazi méz. Pedig a mézzel alapjáraton ki lehet kergetni a világból, de a kozmetikumokban kedvelem.

Összességében, nem lett a kedvencem ez az ajakbalzsam, pedig nagyon örültem neki, hogy kipróbálhattam, és ezért hálás is vagyok a MyBeautyToolsnak. Nem mondom, hogy nem válhat ez valakinek a kedvencévé, mert éjszakára jó felkenni, de napközben én nem tudom elviselni magamon.
Ettől függetlenül más ajakápolót kipróbálnék a márkától, mert szerintem a méz miatt ilyen ragadós.

Az ajakápolót meg tudjátok vásárolni EZEN a linken, illetve találtok más Dr. Organic terméket a MyBeautyTools webáruházban.

Nektek van kedvenc Dr. Organic ajakápolótok? Próbáltátok már a Manuka vonalat?
Csodás napot!

2 megjegyzés

 1. Manukából még nem volt semmim tőlük, de jelenleg egy E vitaminosat tesztelek egy kedves nézőm jóvoltából, és azzal elégedett vagyok. Igazából fontolgatok egy ajakápolós bejegyzést/videót, mert elég sok natúr termékhez volt mostanában szerencsém, és érdemes lenne összefoglalnom a tapasztalataimat :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A tusiról és a deoról is hozok még ebben a hónapban tesztet, azokat viszont nagyon szeretem :).
   Én örülnék a videónak :)

   Törlés