Sajtóanyag: Karin Herzog, luxus a bőrnek

Sziasztok, Lányok!

A mai posztban a Sarmline Kft-vel, és a Karin Herzoggal ismerkedhettek meg bővebben!
A Sarmline Kft. több mint 10 éve alakult meg és kivételt képezve nem vált egyetlen gondolat rabjává, hanem számos terület fúziója a céljuk.
Cégük felépítése lehetővé  teszi, hogy maximálisan igazodjanak a megrendelőik igényeihez, beleértve a gyors és egyénre szabott megoldásokat.
Partnereik hitelt érdemlő márkák támogatását élvezhetik, mint például Gerard's, Nilo, Cooperation, a Comfort Zone, Molton Brown, Elemis, Mesoestetic Pharma. és a Karin Herzog.
Termékeik és kezeléseik holisztikus s természetes anyagok filozófiáján alapulnak - igazodva a legkifinomultabb igényű vendégekhez is.
Komplett termékskálát kínálnak négy ország öt kiemelkedő gyártójától, összesen több, mint 380 termékkel, kiválogatva a legjobb kezeléseket legyen szó akár arckezelésekről, testkezelésekről vagy spa rituálékról.

A Sarmile Kft. egyik legígéretesebb márkája a Karin Herzog. Elsőként ismerkedjetek meg a márka történetével, a kutató munkától a szépség iparig.Miután részese volt az első beültethető szívbillentyű alkotó és kutató csapatának, Dr. Paul Herzog munkásságának hátralévő részét az oxigén emberi testre gyakorolt hatásának kutatására fordíotta. Egyaránt kutatta a testre gyakorolt és a testben végbemenő oxgenizált folyamatot.
Sok évnyi kutatómunka eredményeként a professzor ráakadt egy olyan eljárásra, mely által képes lett emulzió formájában stabilizálni az oxigén molekulákat és világszabadalmi díjat is nyert ezzel a felfedezéssel.
A felesége, Karin kozmetikus volt és azonnal meglátta a bőrre alkalmazható lehetőséget ami férje felfedezésében rejlett.
Ő volt az, aki agitálta a professzort, hogy megalkotásra kerüljön egy igazi, professzionális bőrápoló család. Paul Herzog felfedezésének bőrre gyakorolt hatása egyértelmű volt. Egyetlen formula és emulzió, ami minden bőrtípusra alkalmazható.
A Karin Herzog bőrápoló család 1975-ben született meg...Ahogy telnek az évek és a környezet káros hatásai negatívan hatnak bőrünkre, az oxigén szintje csökken a testünknek, így egyidejűleg lassul le a bőr regeneráló folyamata és gyorsulnak fel a hiper pigmentáció és a ráncok kialakulásának jelei.

Az aktív oxigén számos előnyei:
- fertőtlenít, nincs szükség kémiai tartósítókra
- hipoallergén, minden bőrtípusra alkalmazható
- erőteljes hatóanyag hordozó, kombinálva más aktív hatóanyagokkal (pl: vitaminokkal) segít hatásukat a bőr mély rétegeiben kifejteni

Az aktív oxigén hatásai:
- fokozza a természetes kollagén termelődést
- segíti a bőr saját normalizáló funkcióinak helyreállítását.
- lelassítja a bőröregedését és megszünteti az oxigén hiányától kialakuló negatív folyamatokat
- erősíti, revitalizálja, feltölti a bőrt
- intenzíven, mély rétegekben hidratálHogy működnek a Karin Herzog termékek?
1, Az aktív oxigén emulzió formájában kerül stabilizálásra
2. Amikor érintkezik a bőrrel, a Catalese enzim két molekulára bontja az oxigént: víz molekulává és oxigén molekulává
3. Miközben kifejti hatását, egy hermetikus nyomó hatásnak köszönhetően az aktív hatóanyagokat teljességgel belepréseli a bőr alatti rétegekbe.

Karin Herzog piaci pozícionálása:
- Világelső az oxigénes bőrápolásban
- Világszabadalom, védett formula
- 40 év tapasztalat, kutatás és innováció
- Svájci minőség
- Klinikailag bizonyított eredmények
- Hipoallergén, minden bőrtípusra alkalmazható

És kik a Karin Herzog vásárlói?
Akik minőségi termékeket keresnek, és akik valódi eredményt várnak, biztonságos összetétellel. Látható eredmény, az aktív oxigén hatásának köszönhetően 86%-a a vásárlóknak maximálisan elégedett az eredménnyel, és a termék minőségével. Az első vásárlás után 88%-a a vevőknek ismét megvásárolja a márkát és ajánlja ismerőseinek.
Méltán népszerű sztárok körében is ismert a Karin Herzog, Amber Heard, Kate Middelton és Uma Thurman is rendszeresen használja a termékeket.
A Karin Herzog termékek öt kontinensen, és 20 országban vannak jelen, többek között már Magyarországon is kaphatóak a termékeik.

Több információért lájkoljátok a Karin Herzog Facebook oldalát, amit EZEN a linken értek el, illetve folyamatosan figyeljétek a blogot.
Nincsenek megjegyzések