Lush, Sparkler Bath Bomb, teszt

Sziasztok, Lányok!

Itt a december, és a karácsony már nagyon nagyon közel, ezért épp aktuális a Lushnak egy fürdőterméke, amivel még inkább kiélvezhetjük a karácsonyi várakozás okozta hangulatot.
Kezdem is a legjobbal, olyan nagy ez a fürdőbomba, hogy akár 2-3 felhasználásra is bőven elegendő.Ez a termék megtalálható a Halloween-i és a karácsonyi kiadás között.


Nagyjából 8-10 centi hosszú ez a fürdőbomba, ezért is írtam fentebb, hogy akár három használatra is elegendő. Az illata nagyon finom, és erőteljes. A honlapon Rose Jam-et írják mint illat.
A különlegessége nemcsak a sárga színében rejlik, hanem a belsejében:


A képen is látható, hogy egy rezes árnyalatú "töltelék" van benne, ami tele van nyomva aranycsillámmal. Mikor beraktam a kádba akkor elkezdett örvényleni és pezsegni a Sparkler Bath Bomb, és a két színt is fokozatosan engedte ki magából, ezzel csodás színkavalkádot varázsolt a fürdőkádba. A víz végül arany színűvé válik, telis-tele csillámmal. A szarka énem fél óráig gyönyörködött a vízben. Élmény.


Nagyon enyhe a habja, ami pillanatok alatt eltűnik. Az illata intenzív, bársonyosan virágos.
Hidratáló hatást ebben nem fedeztem fel, de az illata órákig érződik a bőrön (én elalvás előtt is éreztem). És ez sem fogta be a kádat, pedig féltem a víz erőteljes színe miatt.
A csillámok megtapadnak a kád alján, de könnyen lemoshatóak.

Összességében, hatásra eddig ez tetszett a legjobban, azok a csillámok felülmúlhatatlanok. Igazi karácsonyi hangulatot termet a fürdőben. Az illata is finom, mint írtam hidratálni ugyan nem hidratált, de szerintem nem is ez a funkciója.

A fürdőbombát EZEN a linken megvásárolhatjátok, illetve az üzletekben is.

Ti milyen termékekkel kerültök karácsonyi hangulatba?
Legyen csodás napotok!

12 megjegyzés

 1. Én kb két hete próbáltam ki pont ugyanezt, és én azt imádtam benne a legjobban, ahogy csillogott a víz. Nagyon jó volt, és nekem külön tetszett, hogy utána én is csillogtam. Jó móka egy ilyen fürdő"golyó" :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azok a csillámok O.O Szerencsére kaptam még jópár csillámos terméket, szóval nem kell lemondanom erről az élményről...még :( De egyetértek veled, nagyon jópofa dolgok ezek :)

   Törlés
 2. Ilyenkor úgy örülnék, ha volna kedvem/időm kádban pancsolni, de inkább zuhanyzás párti vagyok. Bár ki tudja, ezek a fürdőcuccok talán engem is elcsábítanak egy kis habos lazulásra :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Más meg a kádat irigyli :D Pedig havonta egyszer megérdemelnél egy ilyen kényeztetést, hidd el rá lehet szokni :)

   Törlés
 3. Én az ekcémám miatt nem merem ezeket használni, amióta egy rózsabimbós lush bombától viszkettem. Vajon ezektől az újabbaktól lenne valami baja az ekcémás bőrömnek? hmmmm....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is ekcémás vagyok, de eddig egyetlen egy Lush termék sem erősítette fel.
   Bár rábeszélni se merlek, mert nyilván mindenkinek máshogy reagál a teste dolgokra :(

   Törlés
 4. De jópofa ez a termék :-) Remélem, a karácsonyi dolgaik közül le tudok majd csapni néhányra a leárazások alkalmával :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Igen, én is szeretném újravenni leárazásokkor :) Úgyhogy már most spórolni kezdek:D

   Törlés
 5. Olyan rég használtam Lush terméket! Én most a Granny takes a dip-re vagyok rákattanva! Szivárványos fürdőre vágyom! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megértem:) Szerintem ma a Mikulásosat kipróbálom:)

   Törlés
 6. Ez csodás! Kisebb koromban volt valami teletabis tusfürdő, ami teli volt arany csillámokkal, azóta meg vagyok veszve értük :) Várom már a leárazásokat...:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na most látom a kommented...remélem neked is sikerült bevásárolni. :)

   Törlés