BOMB Cosmetics Blogger reggeli, 2014. november 15.

Sziasztok, Lányok!

Az a megtiszteltetés ért, hogy részt vehettem a BOMB Cosmetics blogger reggelijén, ahol megismerkedhettünk az őszi/téli újdonságokkal.
A találkozó az Auguszt Cukrászdában volt, a Mammut Bevásároló Központ mögött, ahol sok finomsággal vártak minket, egy kis teremben.
Interjút már készítettem korábban a BOMB Cosmetics egyik munkatársával, amit ITT olvashattok.

Renivel ahogy beléptünk a terembe, már a szemünk elé tárult a sok-sok téli újdonság, köztük szappanok, fürdőbombák, fürdősütik, és minden ami szem-szájnak ingere.Mint tudjátok a BOMB Cosmeticsnél kézzel készített natúr kozmetikumokat gyártanak, ez a szezonális termékeknél sincsen másképp, talán elmondható, hogy az angolok elég sok mirha és tömjén illóolajat használt az ünnepi kiadásnál :).


Miután kiszaglásztuk magunkat, és megcsodáltuk az új kínálatot, ellátogattunk a BOMB Cosmetics üzletbe, ahol ismét bevetettük a szaglószervünket, és megszagoltuk a Little Hotties-okat, a gyertyákat, és a különböző szappanokat, arcradírokat. Megcsodálhattuk a kézzel csomagolt karácsonyi ajándékcsomagokat, amik már mehetnek is be a fa alá.


Nagyon jól éreztem magam, igazán izgalmas volt testközelből látni az összes újdonságot.
Köszönöm szépen a meghívást a BOMB Cosmetics-nek!


Ti milyen téli újdonságokat próbáltatok már ki a márka kínálatából?
Legyen szép napotok!

10 megjegyzés

 1. Uhhh biztos szuper lehetett! :) Örülök, hogy ott lehettél. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nagyon szuper volt ^_^ köszönöm szépen: )

   Törlés
 2. Én nem vagyok egy ilyen fürdőgolyós, szappanos lány, de azért egyre inkább izgatja a fantáziám, hogy miket tudhatnak ezek a termékek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én szeretem magam a kádban áztazni, és a jó minőségű szappanokat is imádom: ) szerintem érdemes lenne egy fürdősütit kipróbálnod :)

   Törlés
 3. Sajnos én sem vagyok az a kádban pancsolós fajta, de a szappanokat kezdem megkedvelni :) Alig várom, hogy kipróbálhassam azt a Bomb szappant, amit tőled kaptam ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én igen, főleg olvasni szeretek akkor: )
   Remélem szeretni fogod: )

   Törlés
 4. De jó lehetett, klassz képek, szuper bejegyzés puszika :)

  VálaszTörlés
 5. Mennyi gyönyörűség!:D Ide se szabad beszabadulnom:D

  VálaszTörlés
 6. :D Alig győztem mindent megszagolni. :D

  VálaszTörlés