Olivia Natural, Citromfű és Levendula illóolajok, teszt

Sziasztok, Lányok!

Viszonylag újdonságnak számítanak az Olivia Naturálnál, az illóolajak.
Én nagyon szeretek párologtatni, szeretem ha finom illat terjeng a lakásban.
Az elmúlt pár hónapban sajnos az időjárás és egyéb más viszontagságok miatt kissé feszültebb voltam az átlagnál, így esett két nyugtató olajra a választásom, a citromfűre és a levendulára.
Balról jobbra: Citromfű és Levendula illóolaj
10 ml-es kiszerelésben kaphatóak az olajak. A csomagolásuk olyan mint a korábban emlegetett kedvenc olajaim (makadámia diós és barackmag), csak kicsibe.
A kupakot könnyű letekerni, és könnyű visszazárni. A külcsín még mindig nagyon tetszik, a papír borítással. :) Adagolni egyszerű, hiszen csepegtető formája van.
Amit még az olajakról érdemes tudni, hogy 100%-os tisztaságúak.
Többnyire a citromfüves olajat használom, úgy vettem észre, az gyorsabban, és nyugtatóbban hat rám mint a levendulás. Az illata elég erős, tehát pár cseppnél ne tegyünk többet a párologtatóba, mert a túlzott illat fojtogató is lehet.
A levendula illata, kissé diszkrét, ezért ebből többet szoktam csepegtetni. A nyugtató hatását viszonylag későn szoktam érezni, úgyhogy ezt inkább a levegő fertőtlenítésére használom, hiszen a levendulának ez az egyik jótékony hatása.


Nagyon sokféle képen lehet még az olajakat felhasználni, illetve többféle olaj közül válogathattok még ezeken kívül:
Az illóolajokat EZEN a linken tudjátok megtekinteni. Az ár változó 890-1390 huf között mozognak.


Ti szoktatok illóolajakat használni?

Legyen szép napotok!

10 megjegyzés

 1. Télre van néhány isteni illóolajam, azok ilyen kis egyszerűek, de isteni az illatuk. Van sült almás, fenyős, téli álom fantázianevű, aminek hideg illata van, nagyon szuperek. Bár a YC tartok most kicsit nagyobb hangsúlyban vannak nálam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az orromban érzem ezek illatát O.O nekem mézeskalács illatú van, majd novemberben be is izzítom.
   YC tarttal óvatosan bánok, az egyikre allergiás lettem, és elég durván bedagadt a torkom, úgyhogy mindenféle illatgyertyát hanyagolok mostanában.

   Törlés
 2. a citromfűs a legjobb!:) Imádom őket:) xx
  Bianka

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszenek ezek az illatok, nyugtatnának, régebben is néztem már őket az oldalon, de nem mertem megvenni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem bátran, ha szükségét érzed :) Nagyon nagyon jók :)

   Törlés
 4. Régen én is sok illóolajat használtam. Télen a mézeskalács illatú volt a kedvenc. :) Idén néhány YC tartot szerzek be erre a célra :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is mézeskalács illatú a kedvencem, van is még egy jó fél üvegnyi, novembertől csak karácsony illat lesz a lakásban :D Tart-ra allergiás lettem, úgyhogy hanyagolom az illatgyertyákat az utóbbi időben :(

   Törlés
 5. Ugyanez a két illat létezik a DM-ben is saját márkás termékként, így mindkettőt megvettem, de a citromfüves sajnos nem az én világom :-( Ha nem haragszol, elviszem Neked a többi Neked ígért nem bevált termékemmel együtt :-) A levendulásért viszont odavagyok, és a saját készítésű takarítószerem illatosítására is azt használom a fertőtlenítő hatása és a csodás illata miatt :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg? Tényleg nekem adod??? Uh, de nagyon nagyon nagyon kedves vagy Katym <3 Köszönöm, én imádom, és megnyugtatja az idegeimet teljesen, most is arra készülök, hogy párologtatok egy keveset :)
   Én is egyébként, főleg hogy beteg vagyok most, nagyon jól jött ez a levendulás illóolaj, kevésbé köhögök, és eddig nem kapta el senki a náthát :D

   Törlés