BOMB Cosmetics, Csipkebogyó szüret arclemosó, teszt

Sziasztok, Lányok!

Mai teszt egy számomra különleges arclemosóról fog szólni.
Azért különleges, mert még soha nem használtam tégelyes arclemosót.

Nyári akció során szereztem be, egy kisebb tégellyel ami az egyik csomagban volt.
Talán Csipkebogyó csomag volt a neve, na mindegy, nem akarok butaságot írni igazából.
Kezdjük a külsővel:


A normál méret 200 ml-es, de a dobozban annál kisebb volt, ha jól emlékszem pont a fele. Sajnos a tégelyen nincs feltüntetve, hogy mennyi az annyi.
Nehéz volt lepattintani a tetejét legelőször, azóta kicsit nehézkes visszazárni, nem mindig illeszkedik pontosan a fedő, az aljával. Mindegy, ez amúgy nem probléma, főleg, ha fürdőszoba polcon tároljuk.
Vintage érzésem van mikor ránézek, erre a zöldes alapon díszelgő csipkebogyókra.
Mivel csinos a tégely, úgy gondolom később is fel lehet használni akár tárolásra.
Miután a külsőt végig vettük, nézzük meg mi is van belül:


A tégelyben, egy citromsárga színű, enyhén áttetsző zselét találtam.
Tehát ebből következik, hogy az állaga zselés mily meglepő:D.
Egész könnyen elboldogultam már az első alkalommal a kihalászásával. Óvatosan bele kell nyúlni, és egy borsónyi adagot lecsípni belőle, kicsit összedörzsölni a tenyérben, majd a vizes arcbőrre kenni, ami ennek hatására elkezd habzani, és olyan mintha szappannal mosakodnánk.
Alaposan tisztít, jól végzi a dolgát, a bőr üde lesz tőle. Hidratáló hatást nem vettem észre, de a bőröm attól függetlenül a használata után puha.
Egyedül az illatával nem tudtam megbarátkozni, de ez egyéni ízlés kérdése. Csipkebogyós szappan illata van, ami nekem nem kifejezetten tetszik.

Összességében, egy kellemes arclemosóról van szó, ami jól végzi a dolgát. Tisztít, és puhává varázsolja a bőrt, bár ennek ellenére hidratáló hatást nem véltem felfedezni benne. Az én normál bőrömhöz tökéletesen passzol. Nem lépett fel allergiás reakció a használata közben.

EZEN a linken tudjátok megvásárolni a webshopból 2990 huf-os áron.


Ti próbáltatok már BOMB Cosmetics arclemosót? Ha igen, hogy vált be?
Kellemes napot kívánok!

10 megjegyzés

 1. Nem nekem nem jön be ez a megoldás. Csomószor kicsúszik a kezemből egy csomó minden a fürdőszobában, szóval nálam nem lenne jó helyen.. :) A legtöbbször ezért nem tetszenek ezek a termékek, pedig amúgy biztos jók lehetnek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Eleinte nekem is kiesett egy-egy darab zselé a kezemből. Szerintem ráérez egy idő után az ember, most már nem bénázom vele:D A hatásával meg vagyok elégedve.: )

   Törlés
 2. Nekem érdekes volt ,mert még nem próbáltam ilyesmit! (: Én csipkebogyóból a teát szerettem :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is ez volt az első ilyen termékem:D gondolhatod milyen fejet vágtam mikor kinyitottam a dobozt:D Aztán meg is szerettem hamar. Én nem rajongok a csipkebogyóért: (

   Törlés
  2. Eltudom képzelni :D De egyébként mért nem? az illatát nem kedveled vagy az ízét? Pedig az a tea amit ittam ilyen ízesítéssel az nagyon jó volt *-*

   Törlés
  3. Nem az én ízvilágom, megiszom ha nincs más.: ) melyik tea márka? Lehet teszek vele egy próbát.: )

   Törlés
  4. Hú várjál, azt hiszem a pickwick-nek volt ilyen fajta ízvariációja,amibe volt csipkebogyós íz is. De elvilg lehet külön is kapni. Remélem nem vették ki a forgalomból mint az epres sajttortás teát =( Nekem az volt a kedvencem =(

   Törlés
  5. Utána járok, köszönöm.: ) A Rossmannban van epres-sajttortás tea, saját márkás. Lilla mondta hogy az nagyon finom. Én még nem ittam, de azt is kipróbáltam: )

   Törlés
  6. Vagyis kipróbálom. Bolond a telefonom: )

   Törlés
  7. Most látom hogy erre irtál választ és nem is reagáltam :O Bocs,nekem a gmail a szar néha,vagy én vagyok vak =(
   A sajttortás teát beszüntették sajnos: mindig mikor mentem,akkor figyeltem de nincs már az üzletbe,de egy csomó másik tea igen. De azok annyira nem hoznak lázba.

   Törlés