Sajtóanyag: My Beauty Tools-Rio Beauty SKDS Eye Refresh hideg-meleg terápiás szemkörnyék ápoló készülék

Sziasztok, Lányok!

Ma kaptam ezt a sajtó anyagot a My Beauty Toolstól, érdekesnek találom ezt az új készüléket, ami a szem alatti karikák eltüntetésére alkalmas.
Sokan küzdünk ezzel a problémával, aki érintett a témában olvasson tovább :)

Fáradt reggelek, karikás szemek

Senkinek nem kell bemutatnunk a nyűgös hétfőkét és fáradt reggeleket, amikor a tükörképünk még  inkább megerősíti azon késztetésünket, hogy rögvest feküdjünk vissza az ágyba és ki se keljünk a takaró öleléséből egész délelőtt. Persze, erre ritkán van lehetőségünk és karikás szemeinket igyekszünk elrejteni sminkkészletünk segítségével, néha kisebb, néha nagyobb sikerrel. De ki szeret ezzel bíbelődni reggelente és nem túl esztétikus, vastag alapozó réteggel eltömíteni pórusait?Az angol Rio Beauty a szemeink alatt húzódó sötét táskák eltüntetésére fejlesztette ki az Eye Refreshhideg-meleg terápiás szemkörnyék ápoló készüléket, melynek rendszeres használatával nem csak búcsút inthetünk a karikáknak, szem alatti duzzanatoknak, de sokkal pihentebbnek és élettel telibbnek láthatjuk és érezhetjük szemeinket.

Kényeztesd szemeid nap, mint nap

A készülék használata rendkívül egyszerű és nincs szükségünk másra, mint a Rio Ránctalanító gélre vagy kedvenc szemkörnyék ápoló krémünkre. Masszírozzuk a szem környékén végig a gélt vagy krémünket, majd a készülék segítségével finom simító vagy paskoló mozdulatokkal kezeljük a bőrfelületet. A meleg terápiának köszönhetően az oxigén, vitaminok és tápanyagok eljutnak a bőr alsóbb rétegeihez, segítik azok felszívódását. A hideg kelezéssel pedig bőrünk megköti a hatóanyagokat.
A készülék használata után bőrünk felfrissül, regenerálódik és fiatalossá válik, mely áldásos hatásokat klinikai tesztek igazolják. Ha szeretnéd megtekinteni a Rio Eye Refresh hideg-meleg terápiás szemkörnyék ápoló készülék működését, itt megteheted!
A készülék most 19%-os kedvezménnyel, 52.990 Ft helyett 42.990 Ft-ért kapható a http://www.mybeautytools.hu/-n. Az akció szeptember végéig tart!4 megjegyzés

 1. Hál Istennek nincsenek ilyen problémáim. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tavasszal szükségem lett volna rá: ) de pl a legjobb barátomnak tényleg olyan durván karikás a szeme, hogy szerintem neki jó lenne, bár nem tudom olvassa-e a posztot, de amúgy szerencsére nekem sem igen akad gondom ^_^

   Törlés
 2. ezt elfogadnám... ingyen. nem 42000-ért :( akkor inkább pandamaci/vámpír vagyok :D

  VálaszTörlés